Beste hotels Yangshuo – China

Hotels in Yangshuo

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Creek View Hotel 

Een comfortabel 3* hotel, gelegen in het centrum van Yangshuo, op 2 minuten lopen van de voetgangersstraat Xi Jie. De accommodatie heeft een moderne en bijzonder sfeervolle inrichting. Een uitstekende keuze om je onder te dompelen in het levendige Yangshuo.

Nana / Creek View Hotel 

2.  Bamboo House Resort

Het Bamboo House is een 3-4* accommodatie met een centrale ligging. Het is zo’n 300 meter lopen naar West Street in het centrum van Yangshuo. De kamers hebben een balkon van waar je een uitzicht hebt over de stad. Er zijn fietsen te  huur om de omgeving te verkennen.

Bamboo House Resort

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.   Moondance Hotel  

Zoals de naam al aangeeft ligt het Moondance 4* Hotel direct naast Moon Hill en de Yolong rivier, een stukje buiten Yangshuo. Het hotel heeft een eigen buitenzwembad, bar en restaurant. De sfeervolle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche. Yangshuo is per fiets gemakkelijk te bereiken.

Yangshuo Moondance Hotel 

4.  Giggling Tree 

Het fraai Giggling Tree is gevestigd in een voormalige Courtyard Farm te midden van rijstvelden. Een werkelijk unieke accommodatie dat op 5 km afstand van Yangshuo in het kleine gehucht ligt. De ruime kamers zijn kleurrijk gedecoreerd en sfeervol ingericht. Op de binnenplaats kun je een terras pakken voor een hapje en een drankje. Vanaf het terras heb je een schitterend uitzicht op de bergen, de rijstvelden en op het dal van de Yulong rivier. Om af te koelen is er een mooi buitenzwembad.

Giggling Tree 

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  Li River Resort

Het Li River 4* Resort ligt op de westelijke oever van de Li-rivier. Mooi en rustig gelegen, net buiten Yangshuo, is het een uitstekende plek om wat afstand nemen van de drukte in het stadje en te ontspannen. De West Street in Yangshuo ligt op 25 minuten lopen.

Li River Resort

6.  Old Manor House 

Het Old Manor House ademt een en al historie. Deze schitterende 4* accommodatie is gevestigd in 2 groepen van gebouwen welke meer dan 400 jaar oud zijn. Het complex is zorgvuldig gerestaureerd. De kamers hebben een traditionele inrichting met romantische hemelbedden. Het Manor House ligt op een prachtige locatie zo’n 4 km van Yangshuo en 35 minuten fietsen van de veel bezochte Moon Hill.

Old Manor House

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.