Yangtze Rivier Cruise – China

Luxe bootcruise over de Yangtze rivier

 

VICTORIA CRUISES

De schepen van Victoria Cruise Lines zijn toonaangevend op het gebied van riviercruises en hebben allemaal de felbegeerde vijfsterrenbeoordeling van het Chinese Ministerie van Cultuur en Toerisme. Victoria is een echte pionier en innovator en levert een ongeëvenaarde en onovertroffen ervaring op de Chinese Yangtze-rivier.

Victoria Cruises heeft zeven cruiseboten in de vaart die allen met vijf sterren zijn geclassificeerd. Vanuit je hut kun je buiten op je privé balkon genieten van de mooie uitzichten die tijdens de vaart aan je voorbij trekken. De kamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet.

De cruise is op basis van volpension en elke boot heeft één of meerdere restaurants. Er zijn verschillende cruises tussen Chongqing en Yichang of vice versa, met wisselende bestemmingen zoals; White Emperor City  Three Gorges Dam, Shibaozhai enz.

Victoria Cruises

 

Routekaart

Route Victoria Cruises Yangtze rivier

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.