Beste hotels Zhaoxing – China

Hotels in Zhaoxing

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –  Comfort

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Zhaoxing VIP Hotel

Het Zhaoxing VIP Hotel is in traditionele Dong stijl gebouwd en geheel uit hout opgetrokken. Het is de ideale plek voor reizigers die het stadje willen ontdekken. De kamers hebben een balkon vanwaar je een fraai uitzicht over het dorp hebt. De kamers kunnen enigszins gehorig zijn door de bouwwijze. Het Zhaoxing VIP Hotel is een uitstekende keuze wanneer je voor authenticiteit gaat.

Zhaoxing VIP Hotel

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Chenfeng Inn

Het Chenfeng Inn is een vrij nieuw 3* hotel in Liping met een uitstekende ligging. Vanuit het verblijf is kun je goed de omgeving verkennen. Bezoek de Ren Tuan Drum Tower en de Zhaoxing Village in de buurt. Deze accommodatie is vooral populair bij onze klanten die met het gezin reizen.

Chenfeng Inn 

3.  Indigo Lodge

De Indigo Lodge is een kleinschalige 3*/4* accommodatie met slechts 9 kamers. De kamers hebben een eenvoudige traditionele inrichting. De vernieuwde badkamers zijn van alle gemakken voorzien.

Indigo Lodge Zhaoxing

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.