Beste hotels Zhongdian – China

Hotels in Zhongdian / Degen    (Shangri-La)

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Yi’s Hostel

Yi’s Hostel ligt in Shangri-La, dicht bij de Dafo Tempel. De herberg ademt een en al Tibetaanse gastvrijheid en wordt door een lokale familie gerund.

Yi’s Hostel

2.  Home Away From Home 

Voel je thuis in dit authentiek Tibetaans en familie gerunde 3* herberg. Gelegen in het hartje van Zhongdian is het een  uitstekend vertrekpunt om de stad en de omgeving te verkennen.

Home Away From Home 

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.   Bodhi Boutique Inn

De Bodhi Inn is een in Tibetaanse stijl ingerichte Boutique herberg. De Bodhi Inn ligt in de wijk Du Ke Zong, in de historische binnenstad van Shangri-La, op slechts 3 minuten lopen van het oude stadsplein. In het Bodhi Cafe & Bistro kun je ontspannen en een kopje thee of koffie drinken.

Bodhi Boutique Inn

4.  Nan Ka Ming Dian Hotel 

Het Nan Ka Ming Dian is een comfortabel 3* middenklasse hotel dat in Tibetaanse stijl is ingericht. Het heeft een uitstekende ligging in het centrum van Shangri-la op 200 m van het Guishan Park.

Nan Ka Ming Dian Hotel 

5.  Kunlun 4* Hotel 

Het Kunlun Hotel bevindt zich in Dukezong, het oude stadsgedeelte van Shangri-La. De moderne en comfortabel kamers zijn in Tibetaanse stijl ontworpen. ’s Werelds grootste gebedsmolen en de Sifang-street bevinden zich op slechts 5 minuten lopen van het het hotel.

Kunlun 4* Hotel 

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

6.  Blossom Dynasty Inn

De Blossom Dynasty Inn is een 5* verblijf met voor deze streken uitzonderlijke kwaliteit en service. Onze klanten waarderen deze accommodatie als één van de beste in Zhongdian. De ligging van dit fraaie hotel in het oude stadsdeel Dukezong is uitstekend. Het Guishan Park ligt vrijwel om de hoek.

Blossom Dynasty Inn

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.