Intake reisaanvraag

Reis naar wens

Ook wanneer je voor één van onze inspiratie reizen kiest passen wij die aan naar jou wensen en voorkeuren. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen wij je onderstaand intake formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij maken een vrijblijvend reisvoorstel en prijsopgave passend binnen jou reisbudget. Het reisvoorstel is tot niets verplichtend tot je helemaal tevreden bent en definitief geboekt hebt.

Meer info, klik op:

 

 

Gratis weekendje Drenthe

Start je verre reis met een gratis weekendje Drenthe. Wat is nu leuker dan een verre reis te beginnen met een bezoek aan het prachtige Drenthe, voor bv. een uitstapje naar Giethoorn, het ‘Venetië van het noorden’ en het museumdorp Orvelte. Combineer het ontwerp gesprek voor je maatwerkreis met een gratis overnachting in onze B&B Mango House Homestay (logies en ontbijt) in het mooie Zuidwolde.

Maatwerk is voor ons ook écht maatwerk, met persoonlijk contact. Het ‘reis-/ontwerpgesprek’ is daarom vast onderdeel bij het samenstellen van een droomreis op maat. Na afloop heb je een volledig uitgewerkt reisprogramma en antwoord op al je reisvragen. Lukt het niet om hier tijd voor te maken dan voeren wij het ‘reis-/ontwerpgesprek’ per Skype of telefoon. Na afloop heb je een volledig uitgewerkt reisprogramma en antwoord op al je reisvragen.

NB 

Voorbehoud voor gratis verblijf geldt dat uiteindelijk wordt geboekt. Maar in het stadium van het ontwerpgesprek hoeft dit geen probleem te zijn.

Waarom Mango Travel

Wij zijn een reisorganisatie gespecialiseerd in privé ‘Reizen op Maat’ en stellen reisbeleving voorop naar verre bestemmingen die wij zelf hebben bezocht en goed kennen. Persoonlijke aandacht en contact met onze klanten en géén standaard reisjes of reisblokken. Een onvergetelijke reis met persoonlijke service van hoge kwaliteit tegen een eerlijk prijs is ons uitgangspunt. Wij leggen onze klant graag in de watten met unieke en onvergetelijke reis. Eenvoudige Homestay of super de luxe hotel, wandeling tot meerdaagse trekking of ballonvaart tot helikopter vlucht.

“Luxe” is meer dan een 5* resort.

Natuurlijk kunnen wij je dat bieden, maar volgens ons bestaat luxe vooral uit:

  • Een unieke reisbeleving
  • Vrijheid van zelfstandig reizen
  • Ontdekken van een land buiten de gebaande paden.
  • Geweldige ontmoetingen met lokale bevolking
  • Tot in de puntjes verzorgd en begeleid
  • Afgestemd op de samenstelling van jouw reisgezelschap
  • Passend binnen jouw budget én betaalbaar.

Mango Travel organiseert uitsluitend privé maatwerkreizen naar bestemmingen die wij zelf hebben bezocht,  heel goed kennen en een netwerk aan persoonlijk contacten hebben. Onze klanten profiteren van onze kennis ter plaatse, door echt contact met de plaatselijke bevolking en beleven van lokale cultuur.

Maatwerk is bij ons ook écht een reis op maat. Wij vinden het daarvoor belangrijk om het reisvoorstel tot in detail met de klant te bespreken. Wij nodigen je jullie van harte uit en bieden indien gewenst, een GRATIS overnachting aan in ons B&B Mango House Homestay. Ons motto is “Start je verre reis met een gratis weekendje Drenthe”.

Na het gesprek (2 tot 2,5 uur) wordt het reisprogramma op details aangepast en volgt een prijsopgave / offerte. Na (snel-) boeking garanderen wij de prijs, voor details zie de voorwaarden en de offerte.

Goed om te weten

Het samenstellen van een reis op maat vergt veel aandacht en tijd. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen losse reisblokken of excursies te verkopen. Om jou een landarrangement te bieden waar wij volledig achter staan, hanteren wij een minimum omvang voor een boeking van 10 dagen / 9 nachten

Dit hoeft niet perse aaneengesloten te zijn. In het landarrangement zitten altijd minimaal twee onderdelen; vervoer, overnachting en/of excursies. Wij zijn een maatwerk specialist voor verre reizen en geen ticket- of boekingskantoor voor losse onderdelen.