Accommodaties

Overnachtingen in China

Wij vinden accommodatie en overnachting een belangrijk voorwaarde voor een mooie reiservaring.  Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben qua authenticiteit, uitstraling, sfeer, ligging of bouw. De boeking van een hotel is echter afhankelijk van het  seizoen en de beschikbaarheid. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is. Alle accommodaties waar wij gebruik van maken hebben wij of onze agent tijdens eerdere reizen persoonlijk bezocht en geïnspecteerd.

Als het gaat om maatwerk reizen, bieden wij de meest uiteenlopende accommodaties aan. Van comfortabele middenklasse-, courtyard-, familiehotels, Tea houses, Homestay’s, bescheiden en schone hostels, tot zeer luxe 5 sterren hotel en/of resorts. Voor ons is de overnachting meer dan een plek om te overnachten, het vormt onderdeel van de reisbeleving.

Elektriciteit

blank

Stopcontact China

Net als in Europa kent China 220V. De stekkers en stopcontacten zijn iets anders dan in Europa. In China wordt meestal gebruik gemaakt van stekkers met platte pinnen. De meeste stopcontacten zijn dubbel uitgevoerd en compatible met de Europese stekker. Onze stekker past wel in het stopcontact maar de afstand wijkt een klein beetje af. Daardoor zit de stekker niet zo stevig in het stopcontact als je thuis gewend bent. Neem voor de zekerheid toch een wereldstekker mee.