VOORBEELD REIZEN CHINA

Hieronder verschillende reizen die je zelf aan kunt passen of aanvullen met tours en excursies.
De reizen zijn ter inspiratie en passen we geheel naar jou wens aan.
De keuze is groot, of boek ‘Reis op maat’!
Wij adviseren graag!

Waarom Mango Travel

Gerard & Marian Chinese muur

Gerard & Marian

Wij zijn een reisorganisatie gespecialiseerd in privé ‘Reizen op Maat’ en stellen reisbeleving voorop naar verre bestemmingen die wij zelf hebben bezocht en goed kennen. Persoonlijke aandacht en contact met onze klanten en géén standaard reisjes of reisblokken. Een onvergetelijke reis met persoonlijke service van  hoge kwaliteit tegen een  eerlijk prijs is ons uitgangspunt. Wij leggen onze klant graag in de watten met unieke en onvergetelijke reis. Eenvoudige Homestay of super de luxe hotel, wandeling tot meerdaagse trekking of ballonvaart tot helikopter vlucht.

“Luxe” is meer dan een 5* resort

Natuurlijk kunnen wij je dat bieden, maar volgens ons bestaat luxe vooral uit:

  • Een unieke reisbeleving
  • Vrijheid van zelfstandig reizen
  • Ontdekken van een land buiten de gebaande paden.
  • Geweldige ontmoetingen met lokale bevolking
  • Tot in de puntjes verzorgd en begeleid
  • Afgestemd op de samenstelling van jouw reisgezelschap
  • Passend binnen jouw budget én betaalbaar.

Mango Travel organiseert uitsluitend privé maatwerkreizen naar bestemmingen die wij zelf hebben bezocht,  heel goed kennen en een netwerk aan persoonlijk contacten hebben. Onze klanten profiteren van onze kennis ter plaatse, door echt contact met de plaatselijke bevolking en beleven van lokale cultuur.

Maatwerk is bij ons ook écht een reis op maat. Wij vinden het daarvoor belangrijk om het reisvoorstel tot in detail met de klant te bespreken. Wij nodigen je jullie van harte uit en bieden, een GRATIS weekendje Drenthe aan, met overnachting in ons B&B Mango House Homestay. Ons motto is “Start je verre reis met een gratis weekendje Drenthe”.