Aanvraag reis op maat China

Maatwerk reis China

Bepaal helemaal zelf hoe je reist! Een reis die garant staat voor een onvergetelijke belevenis.  Voor een echte ‘Reis op maat’ willen we jou en je reisgenoten graag beter leren kennen. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij maken een vrijblijvend reisvoorstel. Je zit nergens aan vast tot je helemaal tevreden bent over ons reisvoorstel en definitief geboekt hebt.

Meer info, klik op:

 

 

‘Reis op maat’ in 4 stappen

Gerard en Marian Chinese muur

Gerard & Marian

Maatwerk is voor ons ook écht maatwerk, met persoonlijk contact. Vrijwel alle bestemmingen hebben we zelf meerdere keren bezocht, kennen het land en hebben uitgebreide lokale contacten. De echt pareltjes zijn het geheim van de smid’ die we graag met je delen wanneer we de reis met je samenstellen. Wij adviseren graag!

 1. Aanvraag Maatwerk reis / Ontwerp reisroute
  • De aanvraag voor een ‘Maatwerk reis’ doe je door het vragenformulier in te vullen.
  • Wij nemen telefonisch contact met je op voor een kennismaking en toelichting.
  • Na kennismaking en ontvangst van de ontwerpkosten werken wij de voorlopige reisroute uit.
  • Wij bespreken met jou de reisroute en passen deze aan tot je tevreden bent.
 2. Ontwerp reisprogramma / Reis-ontwerpgesprek
  • Op basis van de reisroute maken wij een volledig uitgewerkt reisprogramma (Reistijden, soort vervoer / overnachtingen, tours, excursies enz.)
  • Hierna nodigen wij je uit om het concept reisprogramma uitgebreid te bespreken (op kantoor, telefonisch of via Skype) en daar waar nodig aan te passen. Dit gesprek duurt 2 tot 2.30 uur.
  • Aan het eind van het gesprek is het gedetailleerde reisvoorstel klaar én binnen het door jou aangegeven budget.
  • Voor mensen die van ver moeten komen bieden wij een ‘Gratis weekendje Drenthe’. Hierbij wordt het reis-ontwerpgesprek gecombineerd met een gratis overnachting (Logies en ontbijt) in het mooie Zuidwolde.
  • Indien door omstandigheden een persoonlijk gesprek (face to face) niet mogelijk is, dan zoeken wij een andere manier via skype of telefoon.
 3. Definitief reisvoorstel en offerte.
  • Meestal binnen 4-5 dagen na het gesprek sturen wij een definitief reisvoorstel / vrijblijvende offerte / prijsopgave die wij 7 dagen garanderen.
 4. Boeking
  • Pas wanneer je helemaal tevreden bent over je droomreis neem je een besluit om te boeken. Tot aan de definitieve boeking van de reis zijn er geen verdere verplichtingen en is het aanbod vrijblijvend. Eenmaal geboekt garanderen wij de prijs, zie reisvoorwaarden.

Gratis weekendje Drenthe

Start je verre reis met een gratis weekendje Drenthe. Wat is nu leuker dan een verre reis te beginnen met een bezoek aan het prachtige Drenthe, voor bv. een uitstapje naar Giethoorn, het ‘Venetië van het noorden’ en het museumdorp Orvelte. Combineer het ontwerp gesprek voor je maatwerkreis met een gratis overnachting in onze B&B Mango House Homestay (logies en ontbijt) in het mooie Zuidwolde.

Maatwerk is voor ons ook écht maatwerk, met persoonlijk contact. Het ‘reis-/ontwerpgesprek’ is daarom vast onderdeel bij het samenstellen van een droomreis op maat. Na afloop heb je een volledig uitgewerkt reisprogramma en antwoord op al je reisvragen. Lukt het niet om hier tijd voor te maken dan voeren wij het ‘reis-/ontwerpgesprek’ per Skype of telefoon. Na afloop heb je een volledig uitgewerkt reisprogramma en antwoord op al je reisvragen.

NB 

Voorbehoud voor gratis verblijf geldt dat uiteindelijk wordt geboekt. Maar in het stadium van het ontwerpgesprek hoeft dit geen probleem te zijn.

Waarom Mango Travel

Wij zijn een reisorganisatie gespecialiseerd in privé ‘Reizen op Maat’ en stellen reisbeleving voorop naar verre bestemmingen die wij zelf hebben bezocht en goed kennen. Persoonlijke aandacht en contact met onze klanten en géén standaard reisjes of reisblokken. Een onvergetelijke reis met persoonlijke service van hoge kwaliteit tegen een eerlijk prijs is ons uitgangspunt. Wij leggen onze klant graag in de watten met unieke en onvergetelijke reis. Eenvoudige Homestay of super de luxe hotel, wandeling tot meerdaagse trekking of ballonvaart tot helikopter vlucht.

“Luxe” is meer dan een 5* resort.

Natuurlijk kunnen wij je dat bieden, maar volgens ons bestaat luxe vooral uit:

 • Een unieke reisbeleving
 • Vrijheid van zelfstandig reizen
 • Ontdekken van een land buiten de gebaande paden.
 • Geweldige ontmoetingen met lokale bevolking
 • Tot in de puntjes verzorgd en begeleid
 • Afgestemd op de samenstelling van jouw reisgezelschap
 • Passend binnen jouw budget én betaalbaar.

Mango Travel organiseert uitsluitend privé maatwerkreizen naar bestemmingen die wij zelf hebben bezocht,  heel goed kennen en een netwerk aan persoonlijk contacten hebben. Onze klanten profiteren van onze kennis ter plaatse, door echt contact met de plaatselijke bevolking en beleven van lokale cultuur.

Maatwerk is bij ons ook écht een reis op maat. Wij vinden het daarvoor belangrijk om het reisvoorstel tot in detail met de klant te bespreken. Wij nodigen je jullie van harte uit en bieden indien gewenst, een GRATIS overnachting aan in ons B&B Mango House Homestay. Ons motto is “Start je verre reis met een gratis weekendje Drenthe”.

Na het gesprek (2 tot 2,5 uur) wordt het reisprogramma op details aangepast en volgt een prijsopgave / offerte. Na (snel-) boeking garanderen wij de prijs, voor details zie de voorwaarden en de offerte.

Ontwerpkosten reis op maat

Het ontwerpen van een reis is veel werk. Voor onze inzet vragen wij € 50,- ontwerpkosten. Dit bedrag wordt uiteindelijk bij boeking in mindering gebracht op de reissom en dan kost het ontwerpen je dus niets.

Het bedrag komt bij lange na niet overeen met de uren die wij inzetten om jou droomreis samen te stellen, maar het geeft wel een zeker gevoel van commitment. De ontwerpkosten zijn niet restitueerbaar. Mocht je om wat voor reden ook toch besluiten (nog) niet te boeken. Geen probleem, je hebt dan wel een mooi uitgewerkt reisprogramma op maat.

Goed om te weten

Het samenstellen van een reis op maat vergt veel aandacht en tijd. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen losse reisblokken of excursies te verkopen. Om jou een landarrangement te bieden waar wij volledig achter staan, hanteren wij een minimum omvang voor een boeking van 10 dagen / 9 nachten

Dit hoeft niet perse aaneengesloten te zijn. In het landarrangement zitten altijd minimaal twee onderdelen; vervoer, overnachting en/of excursies. Wij zijn een maatwerk specialist voor verre reizen en geen ticket- of boekingskantoor voor losse onderdelen.