Reisgenoten

Ben je op zoek naar een reisgenoot? Een unieke reisbeleving hebben is leuk, maar nog leuker is als je de ervaringen kunt delen. Individueel en zelfstandig reizen houdt niet automatisch in dat je graag alleen reist. Samen reizen heeft ook een aantal voordelen. Naast dat je ervaringen kan delen, ontmoet je andere mensen en heb je een andere reisbeleving. De voorbereiding van je reis kun je samen doen. De voorpret is immers al de halve reis. Daarnaast heeft samen reizen praktische voordelen, financieel, maar ook geeft het een veilig gevoel.

Zoek je reisgenoot!

Misschien wil jij graag op reis maar heb je op dit moment niemand in je omgeving die met je mee kan reizen. Wanneer je een reispartner zoekt kun je hieronder het formulier invullen en naar ons opsturen. Vertel kort iets over jezelf en je reisplannen. Wij plaatsen je oproep op de website en kijken in ons klantenbestand of er een match te maken is. Reizigers die op zoek zijn naar een reispartner kunnen op je oproep reageren door een mailtje naar ons te sturen en vervolgens brengen wij jullie met elkaar in contact. Wij helpen jullie samen om vervolgens een unieke reis samen te stellen die past bij de wensen van jullie beiden.

Richard zoekt reisgenoot M/V | Laos en Vietnam

Graag wil ik een keer een andere vakantie. Mij lijkt het geweldig leuk een reis te maken naar wat minder toeristische gebieden waar je de lokale bevolking ontmoet. Lekker ontspannen reizen op eigen tempo. Mijn voorkeur gaat uit naar het noorden van Laos en Vietnam, maar ik sta open voor andere suggesties.

Mijn gegevens

Leeftijd  M/V 42 jaar | M
Reiservaring Indonesië en Thailand (Groepsreizen)
Reisdoel Noord Laos en Vietnam (Cambodja of Myanmar)
Interesses Cultuur | Natuur
Type reis Veel zien, beleven en ‘Meet the locals’. Actief maar rust op zijn tijd. Locale markten en eventueel een jungle trekking. Voor mij is het reisbudget niet het belangrijkste. Kunnen wij van te voren afstemmen.
Reisperiode 3 weken in oktober / november
Reispartner 30-55 jaar – M/V ‘easy going’
Overig Ik kan mijn reis redelijk flexibel plannen en sta open voor ideeën en suggesties.

Meer weten? Vul het onderstaande formulier in!

Jouw oproep!

Mijn gegevens

Leeftijd  M/V
Reiservaring
Reisdoel
Interesses
Type reis
Reisperiode
Reispartner
Overig

Meer weten? Vul het onderstaande formulier in!

Reactie

Behalve de reizigers die hierboven staan zijn er klanten die reisplannen hebben en dit graag met een ander willen delen wanneer dit zo uitkomt. Aarzel niet om te reageren.