MAATWERK REIZEN LAOS

Individuele rondreis LAOS

Laos, land van de natuurlijke schoonheid

Ben je op zoek bent naar een authentieke bestemming? Dan is Laos met zijn natuurlijke schoonheid jou keuze! Eén van de meest ongerepte en oorspronkelijke landen in Zuidoost-Azië. Je waant je direct in een andere wereld. De rust op straat en de vriendelijkheid van de mensen springen direct in het oog. Bijzondere koloniale sfeer door oude Franse gebouwen in Luang Prabang en Vientiane, groene bergen in het noorden, 4000 eilanden in de Mekong rivier in het zuiden, alles is mogelijk. Ga voor een fietstocht door de rijstvelden, slenter door afgelegen ‘minority villages’, maak een boottocht op de Mekong, spot de bijzondere rivier dolfijnen of ga op avontuur met een jungle safari. Laat je verrassen!

Laos is uitstekend te combineren met een reis naar Cambodja, Vietnam of Thailand. Wij stellen de ideale individuele maatwerk reis voor je samen. Geheel verzorgd, naar wens eigen auto met chauffeur en slapen in een 5* Luxe hotel of in een homestay bij lokale mensen thuis. Bij een Maatwerk reis Laos kun je helemaal zelf bepalen hoe je reist. Bij al onze reizen streven wij ernaar jou een onvergetelijke belevenis te bezorgen. Een beleving buiten de gebaande paden, waarin je ondergedompeld wordt in een andere cultuur en in contact komt met de lokale bevolking.

Laos

Wil je echt iets bijzonders? Denk aan speciale wensen, afgestemd op de samenstelling van jouw reisgezelschap en/of bestemmingen en activiteiten. Samen met jou brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart en vertalen dit in een reisvoorstel. Het resultaat is een “Tailor-made” reisbeleving. Om een reis op maat Laos te maken, willen we jou en je reisgenoten graag beter te leren kennen. Vul daarvoor het formulier in. Vervolgens zullen wij je bellen om kennis te maken en om details te bespreken. Uiteraard zit je nergens aan vast tot je helemaal tevreden bent over ons reisvoorstel / offerte en definitief geboekt hebt.

Luxe op maat

“Luxe” is meer dan een 5* resort. Natuurlijk kunnen wij je dat bieden, maar volgens ons bestaat luxe vooral uit:

  • Een unieke reisbeleving
  • Vrijheid van zelfstandig reizen
  • Ontdekken van een land buiten de gebaande paden.
  • Geweldige ontmoetingen met lokale bevolking
  • Tot in de puntjes verzorgd en begeleid
  • Afgestemd op de samenstelling van jouw reisgezelschap

Privé rondreis naar Laos? Neem dan contact met ons op.

Of vul het aanvraag formulier in:

Maatwerk reis Laos