MAATWERK REIZEN MONGOLIË

Individuele rondreis Mongolië

Laat je verrassen met een individuele reis op maat naar Mongolië. Een land met een roemrucht verleden, denk aan Dzjengis Khan, welke ooit het grootste rijk ter wereld ooit omvatte. Maar ook het dunst bevolkte land ter wereld, waar de bevolking buiten de hoofdstad Ulaanbaatar nog steeds voor een belangrijk deel als nomaden in vilten Ger-tenten leeft.

Bepaal zelf je reisbestemming en route. Of je nu de highlights in Ulaanbaatar, wilt bezoeken of de Gobi woestijn. En dit is niet zomaar een woestijn, met extreme temperaturen van 40°C in de zomer tot -40°C graden in de winter. Wij helpen je een reis samen te stellen met overnachtingen onder de blote sterrenhemel of in een Ger-tent in de “zingende duinen”.  Daarnaast zijn er verschillende indrukwekkende Nationale Parken zoals het Hustai NP, Gün-Galuut Nature Reserve en het Tsetserleg. Als je het buiten de gebaande paden van het toerisme zoekt zijn dit uitstekende bestemmingen.

 

Geheel verzorgd, naar wens eigen auto met chauffeur en/of trein en slapen in een 5* Luxe hotel of homestay bij lokale nomaden thuis in een Ger. Bij een Maatwerk reis Mongolië kun je helemaal zelf bepalen hoe je reist. Bij al onze reizen streven wij ernaar jou een onvergetelijke belevenis te bezorgen. Een beleving buiten de gebaande paden, waarin je ondergedompeld wordt in een andere cultuur en in contact komt met de lokale bevolking.

Wil je echt iets bijzonders? Denk aan speciale wensen, afgestemd op de samenstelling van jouw reisgezelschap en/of bestemmingen en activiteiten. Samen met jou brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart en vertalen dit in een reisvoorstel. Het resultaat is een “handmade” reisbeleving. Om een reis op maat Mongolië te maken, willen we jou en je reisgenoten graag beter te leren kennen. Vul daarvoor het formulier in. Vervolgens zullen wij je bellen om kennis te maken en om details te bespreken. Uiteraard zit je nergens aan vast tot je helemaal tevreden bent over ons reisvoorstel / offerte en definitief geboekt hebt.

 

Wil je ook een individuele rondreis naar Mongolië maken? Neem dan contact met ons op.

Vraag vrijblijvend jouw ‘Reis op maat’ aan via het volgende formulier:

Aanvraag reis op maat Mongolië