Accommodaties

Overnachtingen in Nepal

Wij vinden accommodatie en overnachting een belangrijk voor een mooie reiservaring.  Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben qua authenticiteit, uitstraling, sfeer, ligging of bouw. De boeking van een hotel is echter afhankelijk van het  seizoen en de beschikbaarheid. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is. Alle accommodaties waar wij gebruik van maken hebben wij of onze agent tijdens eerdere reizen persoonlijk bezocht en geïnspecteerd.

Als het gaat om maatwerk reizen, bieden wij de meest uiteenlopende accommodaties aan. Van comfortabele middenklasse-, familiehotels, Homestay’s, bescheiden en schone hostels, tot zeer luxe 5 sterren hotel en/of resorts afgewisseld met authentieke Heritage hotels. Voor ons is de overnachting meer dan een plek om te overnachten, het vormt onderdeel van de reisbeleving.

Elektriciteit

Net als in Europa kent Nepal 220V. Onze gebruikelijke 2 pins stekker past over het algemeen in de meeste stopcontacten. Toch is het verstandig om een zogenoemde wereldstekker mee te nemen. Hou er rekening mee dat in de meeste accommodaties in Nepal het aantal stopcontacten beperkt is. Een extra dubbele verloop stekker is daarom aan te raden.