Verzekeringen

Reis- en annuleringsverzekering

Wij vinden het belangrijk dat je veilig en verzorgd op reis gaat. Mango Travel adviseert altijd om je verzekeringen vooraf in Nederland te regelen. Sluit een goede reis reisverzekering af met een uitgebreide ziektekosten dekking. Het is belangrijk om een dekking te hebben voor calamiteiten en repatriëring, zeker wanneer je een trekking gaat doen of het hooggebergte bezoekt. Het is heel vervelend als je plotseling overvallen wordt door onverwachte sneeuwval in een afgelegen gebied en je moet met een helikopter worden geëvacueerd. Of er overkomt je onverhoopt iets en je verzekering weigert dekking omdat je geen dekking hebt voor bergbeklimmen / gevaarlijke sporten. Ook al doe je hier helemaal niet aan, de verzekeringsmaatschappij wil hier gezien de gebieden die je bezoekt nog weleens anders over denken. Vergeet ook niet een annuleringsverzekering af te sluiten. Doe dit dan wel direct voor of na het boeken van je reis. In veel gevallen is het gunstiger om een doorlopende reis en annuleringsverzekering te nemen.

Ziekte of calamiteiten

Mocht er zich tijdens je reis onverhoopt toch iets onverwachts voordoen, zullen wij alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om je te helpen. Indien nodig kan de reisroute, voor zover mogelijk, worden aangepast. Ons doel is dat je een onvergetelijke en onbezorgde reis hebt. Een ziektekosten- en reisverzekering is verplicht, voor al onze reizigers. Je bent hier zelf voor verantwoordelijk. Zorg voor voldoende dekking voor de duur van de gehele reis, waaronder dekking van medische kosten, letsel, dood, repatriëring, annulering en overige. Wij adviseren altijd om ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Het zou zonde zijn als door onverwachte omstandigheden je reis niet door kan gaan en jij je geld kwijt bent. Bij calamiteiten, (gedeeltelijke) annulering of ziekte kunnen de kosten nooit verhaald worden op Mango Travel. Wij adviseren je graag bij het afsluiten van een (doorlopende) reisverzekering.

Let op!
Sluit de annuleringsverzekering vóór of tegelijkertijd met je boeking af om later problemen te voorkomen. Heb je hierover vragen, neem gerust contact met ons op.