Maatwerk reis Nepal

Privé rondreis Nepal op maat

Nepal Kathmandu monnik voert duiven op Durbar Square Mango Travel

Duiven op Durbar Square

Een privé rondreis door Nepal heeft grote voordelen en is betaalbaarder dan je wellicht denkt. Je kunt zelf besluiten wanneer, hoe, waar, hoe lang en in welk tempo je reist. Het geeft je een gevoel van vrijheid, je komt op plaatsen waar je anders niet komt en het geeft een unieke reisbeleving door de vele persoonlijke contacten en geweldige belevenissen. Hier ligt onze passie en wij willen dat graag met je delen. Onze overtuiging is dat iedereen met wat hulp deze reisbeleving kan ervaren. Durf zelfstandig te reizen en wees niet bang voor een beetje avontuur. Daarvoor helpen wij je met jouw reis op maat door Nepal.

Luxe op maat

“Luxe” is meer dan een 5* resort. Natuurlijk kunnen wij je dat bieden, maar volgens ons bestaat luxe vooral uit:

  • Een unieke reisbeleving.
  • Vrijheid van zelfstandig reizen.
  • Ontdekken van een land buiten de gebaande paden.
  • Geweldige ontmoetingen met lokale bevolking
  • Tot in de puntjes verzorgd en begeleid.
  • Afgestemd op de samenstelling van jouw reisgezelschap
Nepal Bandipur

Ontmoeting tijdens wandeling in Bandipur

Wij  kunnen je helpen jouw “Luxe” Nepal reis samen te stellen met onze een “Tailor-made” aanpak. Dit houdt ook in, passend binnen het door jouw opgegeven reisbudget. Om een ‘Maatwerk reis’ te maken willen we jou en je reisgenoten graag beter te leren kennen. Daarvoor werken wij met een uitvoerig intakeformulier en een gesprek om jou en je reisgenoten beter te leren kennen. Daag ons uit en vul onderstaand formulier in. Uiteraard zit je nergens aan vast tot je helemaal tevreden bent over ons reisvoorstel / offerte en definitief geboekt hebt.

Na ontvangst van je aanvraag zullen wij je bellen om kennis te maken en om details te bespreken. Samen brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart en vertalen dit in een reisvoorstel. Het resultaat is een “handmade” reisbeleving. Wij streven er naar jou een onvergetelijke belevenis te bezorgen. Een beleving buiten de gebaande paden, waarin je ondergedompeld wordt in een andere cultuur en in contact komt met de lokale bevolking.

Kosten reisvoorstel maatwerk reis 

Het samenstellen van een reisvoorstel voor een ‘Reis op maat’ nemen wij heel serieus en levert jou uiteindelijk een prachtig uitgewerkt reisprogramma op. Ook als je besluit je reis uit te stellen of uiteindelijk niet te boeken. Het opstellen van een reisprogramma op maat kost veel tijd en energie. Daarom vragen wij hiervoor € 75,= (vooraf en non refundable), maar dan heb je wel een uitgewerkt reisprogramma. Het reis ‘Op Maat’ reisprogramma is gratis wanneer je definitief besluit de reis te boeken. De betaalde som wordt als aanbetaling verrekend met de reissom. Tot dan zijn er zijn er verder geen verplichtingen en zit je nog nergens aan vast. Twijfel je over het aanvragen van een reis ‘Op Maat’? Aarzel niet om even te bellen / te mailen of geef het aan in het aanvraagformulier hieronder. Wellicht is het mogelijk voorbeeld reis eenvoudig naar jou wensen aan te passen zonder dat de maatwerk is.