Maatwerk reizen Peru

Individuele rondreis Peru

Een Maatwerk reis door Peru als je iets anders wilt dan de standaard reis. Uiteraard wil je graag de hoogtepunten zoals de Macchu Pichu en de Ballestas Islands zien wanneer je in Peru bent. Maar het land heeft zoveel meer te bieden. Denk aan de Amazone jungle bij Iquitos in het noorden of het Manu Nationaal Park. Een tijdje in de échte jungle is een onvergetelijke belevenis. Misschien wil je gewoon een culinaire tour om de heerlijke keuken van Peru te ervaren of ben je van plan de Inca Trail te lopen. Met een individuele maatwerk reis Peru bedoelen we ook echt een reis naar Peru op maat en zoeken we met jouw de beste reisroute die bij jou past.

Om een ‘Maatwerk reis’ te maken willen we jou en je reisgenoten graag beter te leren kennen. Vul daarvoor het formulier in. Vervolgens zullen wij je bellen om kennis te maken en om de details te bespreken. Uiteraard zit je nergens aan vast tot je helemaal tevreden bent over ons reisvoorstel / offerte en definitief geboekt hebt.

Wil je ook een individuele rondreis Peru maken? Neem dan contact met ons op.

Om alvast in de sfeer te komen kun je onderstaande mogelijkheden ontdekken:

Informatie over Peru
Onze reizen naar Peru
Reisblokken Peru
Maatwerk reizen Peru

Peru ervaring

Peru heeft ons geweldig verrast. Wat een mooi land. Wij zagen een beetje op tegen de lange busritten en de hoogte, maar dat is ons erg meegevallen. Op de hoogte kregen we wel wat last van kortademigheid en hoofdpijn. Op advies van de gids hebben veel cocabladeren gekauwd, niet lekker, gelukkig was het de volgende dag over. Super reis!

Michel en Anita

Peru reis