Amazone jungle tours

Jungle tour in Amazonegebied Peru

Geniet van de natuurlijke schoonheid van het Amazone regenwoud in Peru. Verblijf in luxe ecolodge of authentieke jungle lodge. Avontuurlijke excursies over de rivier om dolfijnen en krokodillen te spotten. Aanschouw de veelkleurige Ara’s hoe ze de klei likken op de rivieroever. De afwisseling in flora en fauna is overweldigend. Eeuwenoude enorme bomen, reizenwaterlelies met een doorsnee van meer dan een meter, luiaards, handgrote vogelspinnen en vlees etende piranha’s. Nergens ter wereld is de biodiversiteit zo groot dan in het Amazonegebied van Peru. Een verblijf in de Amazone is een ongeëvenaarde jungle ervaring.

Amazone regenwoud, Nauta, Iquitos, Peru

Pacaya Samiria NP bij Iquitos

Er zijn vele mogelijkheden, van luxe verblijf in ecolodge tot avontuurlijke meerdaagse jungle tours. Hieronder vind je slechts een kleine greep. Maak zelf je keuze! Ga je voor de Madre de Dios bij Manu, het Tampopata NP nabij Puerto Maldonado of Iquitos in het noorden van Peru met het Reserva Nacional Pacaya Samiria. Allen hebben zo hun sterk eigen specifieke kenmerken en aantrekkingskracht. Hieronder hebben we een aantal tours voor je uitgewerkt.

Manu Amazone Jungle Tour – 4 Dagen

De Manu Amazone Tour gaat naar een van de grootste nationale parken in Zuid-Amerika, het Manu National Park. Een avontuurlijke tocht door de jungle van Madre de Dios. In slechts vier dagen ga je vanuit Cusco van de ene habitat naar de andere, van de majestueuze Andes naar tropisch bergbos tot het Amazone regenwoud. Een prachtige tour naar het reservaat met de grootste biologische diversiteit ter wereld.

Meer informatie

Manu Amazone Jungle Tour – 4 Dagen

Manu ‘Culture zone Amazone’ – 5 Dagen

De Manu culture zone tour gaat naar een van de grootste nationale parken in Zuid-Amerika, het Manu National Park. Van de Andes bergpieken en steppen via charmante koloniale dorpjes naar tropisch bergbos en Amazone regenwoud. Bezoek de pre-Inca-begraafplaats van Ninamarca, de traditionele Andes bevolking in Huatocta en Ranacocha, het kikkermeer. Een prachtige tour naar het reservaat met de grootste biologische diversiteit ter wereld.

Meer informatie

Manu ‘Culture zone Amazone’ – 5 Dagen

Manu Biosfeer tour – 7 Dagen

Dieper dan enige ander trip een van de grootste nationale parken in Zuid-Amerika, het Manu National Park in. Tijdens deze ‘Of the beaten track’ tour kun je kaaimannen en capybara, de grootste knaagdieren ter wereld zien. Over bergpieken, steppen en uitgestrekte regenwoud, per catamaran over de mooiste meren van het Manu bekken. Bezoek aan afgelegen dorpjes en de pre-Inca begraafplaats van Ninamarca.

Meer informatie

Manu Biosfeer tour – 7 Dagen

Amazone jungle tour Iquitos – 4 Dagen

Vierdaagse jungle tour door het echte Amazone regenwoud met verblijf in een comfortabele ecolodge. De tour door het Pacaya Samiria National Reserve gaat buiten de gebaande paden om de extreme biodiversiteit van de Peruaanse Amazone rond Iquitos te verkennen. Een tour waarbij je in het hart van het primaire regenwoud verblijft en kunt genieten van een verblijf in een aangenaam en behaaglijke ecolodge.

Meer informatie

Amazone jungle tour Iquitos – 4 Dagen

Iquitos Amazone avontuur – 6 Dagen

Een echte regenwoud ‘Of the beaten track’ tour voor de avontuurlijk ingestelde reiziger! Een onvergetelijke jungle ervaring in het noorden van Peru bij Iquitos. Je komt hier in het primaire Amazone gebied zoals je dat nergens anders hebt. Je zult versteld staan van de natuur met enorme verscheidenheid aan diersoorten; dolfijnen, handgrote vogelspinnen en vlees etende piranha’s. Daarnaast maak je kennis met lokale indianenstammen zoals je die alleen hier aantreft.

Meer informatie

Iquitos Amazone avontuur – 6 Dagen

Tambopata Eco Lodge – 3 Dagen

Een tour geheel gewijd aan de flora en fauna van het Peruaanse Amazone regenwoud bij Puerto Maldonado. Je ontdekt een groot aantal geneeskrachtige planten en bomen. Vele vogels en vlinders van verschillende soorten en in het bijzonder het fascinerende Ara Macao. Een prachtige tour en verblijf in een fraaie Lodge dat op 70 km van Puerto Maldonado, te midden van het ongerepte Amazone regenwoud.

Meer informatie

Tambopata Eco Lodge – 3 Dagen

Inkaterra Amazone (Maldonado) – 4 Dagen

Verblijf in de fraaie Reserva Amazonica Lodge om het Amazone regenwoud te verkennen. Vierdaags jungle avontuur met wandelen tussen boomtoppen, kanoën op Lake Sandoval, een lokale vlinderboerderij bezoeken en vele andere interessante dingen doen. De lodge is een van de beste in het natuurreservaat van de Peruaanse Amazone met de grootste biologische diversiteit ter wereld.

Meer informatie

Inkaterra Amazone (Maldonado) – 4 Dagen

Werkwijze

Er zijn vele mogelijkheden, van luxe verblijf in ecolodge tot avontuurlijke meerdaagse jungle tours. Hierboven vind je slechts een kleine greep. Geef je wensen aan en we doen een voorstel op maat, passend in jouw Peru reis. Selecteer de tour die je op wilt nemen in je Peru reis of wilt toevoegen aan één van onze voorbeeld reizen en dien de vrijblijvende aanvraag in. Daarnaast zijn er veel meer opties en mogelijkheden dan op onze website beschreven. Wij adviseren graag en doen er alles aan om een onvergetelijke reis voor je samen te stellen. Jouw reis is ook een beetje onze reis.