Accommodaties

Hotels en overnachtingen

De hotelaccommodaties in Peru zijn in de regel goed, ook al halen zij niet altijd het niveau wat je misschien gewend bent in west Europa. Wij vinden accommodatie en overnachting een belangrijk onderdeel om een mooie reiservaring te hebben. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben, qua authenticiteit, uitstraling, sfeer, ligging of bouw. De boeking van een hotel is echter afhankelijk van het  seizoen en de beschikbaarheid. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is. Alle accommodaties waar wij gebruik van maken hebben wij of onze agent tijdens eerdere reizen persoonlijk bezocht en geïnspecteerd.

Omdat wij maatwerk willen leveren, bieden wij de meest uiteenlopende accommodaties aan, van comfortabele middenklasse tot exclusieve verblijven. Maar we hebben ook authentieke, bescheiden schone hostels en bijzondere Homestays.
Wens je echt iets bijzonders dan kun je kiezen voor een verblijf in een Sky-Lodge zwevend boven de Heilige vallei, luxe Ecolodge of bootcruise op de  Amazone rivier. Voor een overzicht zie ‘Beste hotels in Peru’

Sky-Lodge

Elektriciteit

Net als in Europa kent Peru 220V / 60Hz AC. In het algemeen kun je in hotelaccommodatie de normale Europese stekker in het stopcontact gebruiken. Neem voor de zekerheid toch een wereldstekker mee.