Maatwerk Peru

Maatwerk rondreis Peru

Een Maatwerk reis door Peru als je iets anders wilt dan de standaard reis. Uiteraard wil je graag de hoogtepunten zoals de Macchu Pichu en de Ballestas Islands zien wanneer je in Peru bent. Maar het land heeft zoveel meer te bieden. Denk aan de Amazone jungle bij Iquitos in het noorden of het Manu Nationaal Park. Een tijdje in de échte jungle is een onvergetelijke belevenis. Misschien wil je gewoon een culinaire tour om de heerlijke keuken van Peru te ervaren of ben je van plan de Inca Trail te lopen. Met maatwerk bedoelen we ook echt op maat en zoeken we met jouw de beste reisroute die bij jou past.

Peru Amantani Quechua keuken Homestay Mango Travel

Keuken Quechua indianen op Amantani

Peru Iquitos Piranha's Mango Travel

Piranha’s Amazone

Om een ‘Maatwerk reis’ te maken willen we jou en je reisgenoten graag beter te leren kennen. Vul daarvoor onderstaand formulier in. Vervolgens zullen wij je bellen om kennis te maken en om details te bespreken. Uiteraard zit je nergens aan vast tot je helemaal tevreden bent over ons reisvoorstel / offerte en definitief geboekt hebt.

Kosten reisvoorstel maatwerk reis 

Het samenstellen van een reisvoorstel voor een ‘Reis op maat’ nemen wij heel serieus en levert jou uiteindelijk een prachtig uitgewerkt reisprogramma op. Ook als je besluit je reis uit te stellen of uiteindelijk niet te boeken. Het opstellen van een reisprogramma op maat kost veel tijd en energie. Daarom vragen wij hiervoor € 75,= (vooraf en non refundable), maar dan heb je wel een uitgewerkt reisprogramma. Het reis ‘Op Maat’ reisprogramma is gratis wanneer je definitief besluit de reis te boeken. De betaalde som wordt als aanbetaling verrekend met de reissom. Tot dan zijn er zijn er verder geen verplichtingen en zit je nog nergens aan vast. Twijfel je over het aanvragen van een reis ‘Op Maat’? Aarzel niet om even te bellen / te mailen of geef het aan in het aanvraagformulier hieronder. Wellicht is het mogelijk voorbeeld reis eenvoudig naar jou wensen aan te passen zonder dat de maatwerk is.

 

Peru Ollantaytambo rivier en Andes Mango Travel

Andes bij Ollantaytambo

Peru Iquitos Amazone Mango Travel

Amazone bij Iquitos

 

 

 

 

 

 

 

Voor een reis ‘Op Maat’ werken wij met 4 stappen:

 1. Aanvraag Maatwerk reis / Ontwerp reisroute
  • De aanvraag voor een ‘Maatwerk reis’ doe je door het vragenformulier hieronder in te vullen.
  • Wij nemen telefonisch contact met je op voor een kennismaking en toelichting.
  • Na betaling van de reisontwerpkosten gaan wij aan de slag en maken een voorlopige reisroute.
  • Vervolgens wordt de voorlopige reisroute met je besproken.
 2. Ontwerp reisprogramma / Reis-ontwerpgesprek
  • Op basis van de reisroute maken wij een volledig uitgewerkt reisprogramma (Reistijden, soort vervoer / overnachtingen, tours, excursies enz.)
  • Vervolgens word je uitgenodigd om het concept reisprogramma uitgebreid te bespreken en daar waar nodig aan te passen. Dit gesprek duurt 2 tot 2.30 uur.
  • Aan het eind van het gesprek is het gedetailleerde reisvoorstel klaar én binnen het door jou aangegeven budget.
  • Voor mensen die van ver moeten komen bieden wij een ‘Gratis weekendje Drenthe’. Hierbij wordt het reis-ontwerpgesprek gecombineerd met een gratis overnachting (Logies en ontbijt) in het mooie Zuidwolde.
  • Indien door omstandigheden een persoonlijk gesprek (face to face) niet mogelijk is, dan zoeken wij een andere manier via skype of telefoon.
 3. Definitief reisvoorstel en offerte.
  • Meestal binnen 4-5 dagen na het gesprek sturen wij een definitief reisvoorstel / offerte toe met een prijsopgave die wij 7 dagen garanderen.
 4. Boeking
  • Tot aan de definitieve boeking van de reis door de klant zijn er geen verdere verplichtingen en is het aanbod vrijblijvend. Eenmaal geboekt garanderen wij de prijs.