Reisblokken peru

Peru reisblokken

Stel zelf je Peru reis samen door reisblokken toe te voegen. Bij elk reisblok kun je aangeven wat je graag wilt zien en waar je verblijft. Je kunt er op vertrouwen dat wij alles tot in de puntjes regelen en je vertrouwd op reis kunt gaan. Dien de vrijblijvende aanvraag in en wij werken de door jou uitgestippelde reisroute uit. Wanneer wij, op basis van onze ervaring en kennis, zaken tegenkomen die praktischer, logischer of beter kunnen, zullen wij je daarover adviseren. Als je niet zeker bent, wensen of vragen hebt. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en deze persoonlijk met je door te nemen. Bovendien zijn er vaak veel meer opties en mogelijkheden dan op onze website beschreven. Wij adviseren je graag en doen er alles aan om een onvergetelijke reis voor je samen te stellen. Jouw reis is ook een beetje onze reis.

Rainbow Mountain Trek 1, 2 of 3 dagen

Dagtocht van Cusco naar Rainbow Mountain. Een wandeling op hoogte door een bijzonder berglandschap. Hoogtepunt van de excursie is de Seven Colors Mountain of ook wel Rainbow Mountain genoemd en de Red Valley. Het is een pittige en uitdagende wandeling met werkelijk schitterende vergezichten over de Andes en heel bijzondere landschappen.

Meer informatie

Rainbow Mountain Trek 1, 2 of 3 dagen

Koffieroute naar Machu Picchu – 3 Dagen

De koffieroute (trekking) naar Machu Picchu is een unieke tour. In een panoramische rit door de ‘Heilige Inca vallei’ rij je over de Abra Malaga pas (4.300 m) naar Santa Teresa (1.900 m) ten noorden van de Machu Picchu. De wandeltocht gaat door subtropische landschap met fruit-, thee- en koffieplantages. Je overnacht bij een lokale familie. Als kers op de taart bezoek je de magische Machu Picchu.

Meer informatie

Koffieroute naar Machu Picchu – 3 Dagen

Strand, duiken en walvissen – Mancora

Mancora in het uiterste noorden van Peru is de beste plek om even bij te komen van een inspannende reis door het land van de Inca's. Wissel het luieren op het strand af met een surfles, duiken of snorkelen op de fraaie duikspots, kiteboarden over de golven voor de kust of maak een boottocht om walvissen te spotten. Mancora heeft het allemaal.

Meer informatie

Strand, duiken en walvissen – Mancora

Exclusieve treintour 1–3 Dagen

Heb je er ooit van gedroomd om door de Peruaanse Andes te reizen met een trein naar het model van de Pullman wagons uit de jaren twintig? De Belmond Hiram Bingham-trein maakt dit niet alleen mogelijk, het maakt van een magische reis een onvergetelijke ervaring, met persoonlijke service die tot in het kleinste detail.

Meer informatie

Exclusieve treintour 1–3 Dagen

Luxe Amazone Cruise 3-9 Dagen

Laat je verwennen en geniet van een fantastische cruise door het Amazone regenwoud op een prachtige boot. Een geweldige manier om het ecosysteem van het Amazonegebied met zijn uitbundige flora en fauna op een unieke wijze te beleven.

Meer informatie

Luxe Amazone Cruise 3-9 Dagen

Lima en Paracas

Start je kennismaking met Peru met een tour door Lima, stad van de koningen. Later is het tijd voor de Panamerican highway! Onderweg zie je spectaculaire zandduinen langs de Stille Oceaan, op weg naar de Peruaanse Galapagos, de Ballestas Islands en het Paracas Nationaal natuurpark!

Meer informatie

Lima en Paracas

Werkwijze

Selecteer de reisblokken die je op wilt nemen in je reis op maat naar Peru of wilt toevoegen aan één van onze voorbeeld reizen en dien de vrijblijvende aanvraag in. Wij zullen de door jou uitgestippelde reisroute en opties bekijken. Wanneer wij, op basis van onze ervaring en kennis, zaken tegenkomen die praktischer, logischer of beter kunnen, zullen wij je daarover adviseren. Als je niet zeker bent, wensen of vragen hebt. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en deze persoonlijk met je door te nemen. Bovendien zijn er vaak veel meer opties en mogelijkheden dan op onze website beschreven. Wij adviseren je graag en doen er alles aan om een onvergetelijke reis voor je samen te stellen. Jouw reis is ook een beetje onze reis.

Wij wensen je veel plezier met het samenstellen van je reisplan.