MAATWERK REIZEN SRI LANKA

Individuele rondreis Sri Lanka

Sri Lanka  ontdek je pas echt via een individuele maatwerk reis. Geheel verzorgd, naar wens eigen auto met chauffeur en/of trein en slapen in een 5* Wellness tent aan het strand, een échte boomhut, of in een Guesthouse bij lokale mensen thuis. Bij een Maatwerk reis Sri Lanka kun je helemaal zelf bepalen hoe je reist. Wij bezorgen je een onvergetelijke reisbelevenis. Een beleving buiten de gebaande paden, waarin je ondergedompeld wordt in een andere cultuur en in contact komt met de lokale bevolking.

Sri Lanka: Wildlife & Natuur / Festivals & cultuur / Ayurvedische Wellness / Theeplantages & Hill stations / Zon & strand / Actie & avontuur / UNESCO Werelderfgoed

Wil je echt iets bijzonders? Denk aan speciale wensen, afgestemd op de samenstelling van jouw reisgezelschap en/of bestemmingen en activiteiten. Samen met jou brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart en vertalen dit in een reisvoorstel. Het resultaat is een “handmade” reisbeleving. Om een reis op maat Sri Lanka te maken, willen we jou en je reisgenoten graag beter te leren kennen. Vul daarvoor dit formulier in.Vervolgens zullen wij je bellen om kennis te maken en om details te bespreken. Uiteraard zit je nergens aan vast tot je helemaal tevreden bent over ons reisvoorstel / offerte en definitief geboekt hebt.

 

Wil je ook een individuele rondreis naar Sri Lanka maken? Neem dan contact met ons op of kies voor een maatwerk reis Sri Lanka.

Wij maken de reis die bij jou past:

Maatwerk reis Sri Lanka