Verzekeringen

Reis- en annuleringsverzekering

Wij vinden het belangrijk dat je veilig en verzorgd op reis gaat. Sluit een goede reis reisverzekering af met een uitgebreide ziektekosten dekking en regel deze vooraf in Nederland. Het is belangrijk om een dekking te hebben voor calamiteiten en repatriëring, zeker wanneer je een trekking gaat doen of gaat duiken. Het is heel vervelend wanneer je onverhoopt iets overkomt  en je verzekering weigert dekking omdat je geen dekking hebt voor ‘gevaarlijke sporten’. Ook al doe je hier helemaal niet aan, de verzekeringsmaatschappij kan hier anders over denken. Vergeet ook niet een annuleringsverzekering af te sluiten. Doe dit dan wel direct voor of na het boeken van je reis. In veel gevallen is het gunstiger om een doorlopende reis en annuleringsverzekering te nemen.

Ziekte of calamiteiten

Mocht er zich tijdens je reis onverhoopt toch iets onverwachts voordoen, zullen wij alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om je te helpen. Indien nodig kan de reisroute, voor zover mogelijk, worden aangepast. Ons doel is dat je een onvergetelijke en onbezorgde reis hebt. Een ziektekosten- en reisverzekering is verplicht, voor al onze reizigers. Je bent hier zelf voor verantwoordelijk. Zorg voor voldoende dekking voor de duur van de gehele reis, waaronder dekking van medische kosten, letsel, overlijden, repatriëring, annulering en overige. Wij adviseren altijd om ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Het zou zonde zijn als door onverwachte omstandigheden je reis niet door kan gaan en jij je geld kwijt bent. Bij calamiteiten, (gedeeltelijke) annulering of ziekte kunnen de kosten nooit verhaald worden op Mango Travel. Wij adviseren je graag bij het afsluiten van een (doorlopende) reisverzekering.

Let op!

Sluit de annuleringsverzekering vóór of tegelijkertijd met je boeking af. Let op voldoende dekking om later problemen te voorkomen. In veel gevallen geeft een standaard annuleringsverzekering onvoldoende dekking en dat zou zonde zijn. Heb je hierover vragen, neem gerust contact met ons op.