Maatwerk reis Vietnam

Individuele rondreis Vietnam ‘Op maat’

Flower HMong bergmarkt Lao Cai VietnamStel je eigen maatwerk reis Vietnam samen. Bepaal zelf wanneer, hoe, waar, hoe lang en in welk tempo je reist. Het geeft je een gevoel van vrijheid, je komt op plaatsen waar je anders niet komt en het geeft een unieke reisbeleving door de vele persoonlijke contacten en geweldige belevenissen. Hier ligt onze passie en wij willen dat graag met je delen.

‘Luxe’ reis op maat

“Luxe” is meer dan een 5* resort. Natuurlijk kunnen wij je dat bieden, maar volgens ons bestaat luxe vooral uit:

  • Een unieke reisbeleving.
  • Vrijheid van zelfstandig reizen.
  • Ontdekken van een land buiten de gebaande paden.
  • Geweldige ontmoetingen met lokale bevolking
  • Tot in de puntjes verzorgd en begeleid.
  • Afgestemd op de samenstelling van jouw reisgezelschap

Wij  kunnen je helpen jouw “Luxe” Vietnam reis samen te stellen met onze een “Tailor-made” aanpak. Dit houdt ook in, passend binnen het door jouw opgegeven reisbudget. Om een ‘Maatwerk reis’ te maken willen we jou en je reisgenoten graag beter te leren kennen. Daarvoor werken wij met een uitvoerig intakeformulier en een gesprek om jou en je reisgenoten beter te leren kennen. Daag ons uit en vul onderstaand formulier in. Uiteraard zit je nergens aan vast tot je helemaal tevreden bent over ons reisvoorstel / offerte en definitief geboekt hebt.Drijvende markt Mekong Delta Vietnam

Na ontvangst van je aanvraag zullen wij je bellen om kennis te maken en om details te bespreken. Samen brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart en vertalen dit in een reisvoorstel. Het resultaat is een onvergetelijke “handmade” reisbeleving. Een beleving buiten de gebaande paden, waarin je ondergedompeld wordt in een andere cultuur en in contact komt met de lokale bevolking.

Kosten reisvoorstel maatwerk reis 

Het samenstellen van een reisvoorstel voor een ‘Reis op maat’ nemen wij heel serieus en levert jou uiteindelijk een prachtig uitgewerkt reisprogramma op. Ook als je besluit je reis uit te stellen of uiteindelijk niet te boeken. Het opstellen van een reisprogramma ‘Op maat’ kost veel tijd en energie. Daarom vragen wij hiervoor € 75,= (vooraf en non refundable), maar dan heb je wel een uitgewerkt reisprogramma. Het reis ‘Op Maat’ reisprogramma is gratis wanneer je definitief besluit de reis te boeken. De betaalde som wordt als aanbetaling verrekend met de reissom. Tot dan zijn er zijn er verder geen verplichtingen en zit je nog nergens aan vast. Twijfel je over het aanvragen van een reis ‘Op Maat’? Aarzel niet om even te bellen / te mailen of geef het aan in het aanvraagformulier hieronder. Wellicht is het mogelijk voorbeeld reis eenvoudig naar jou wensen aan te passen zonder dat de maatwerk is. Vraag naar de mogelijkheden!