Mekong River Cruise

Mekong River Cruise

Ontdek de Mekong rivier, buiten de gebaande paden en ervaar de nauwelijks bezochte toeristische pareltjes? Op een smaakvol en comfortabele boot kun je ontspannen en in een aangename sfeer het traditionele leven en de verborgen juwelen van de Delta ervaren.

Routes Mekong cruises - Vietnam - Mango Travel

Comfort / Luxe niveau

1.  Explore de Mekong cruise (1-3 N.)

De mooiste manier om de Mekong Delta te ontdekken is per comfortabele Boutique cruiseschip. Varend over de verschillende waterwegen en traditionele transportroutes ervaar je op geen andere wijze van nabij de drukte, handel en leven op de Mekong rivier. Het nieuwe cruiseschip is zo ontworpen dat het wendbaar is op de rivier en op de smalle kanalen. Kies je eigen cruise van 1 tot 3 nachten langs de klassieke route Can Tho via Cai Be en Chau Doc door de Delta met zijn drijvende markten.

Modern boutique cruiseschip

Je verblijft in één van de 12 superior cabines die allemaal uitzicht op het water hebben. Of je kiest voor één van de 4 suites op het bovendek waar je kunt genieten van je privé balkon. Alle cabines zijn met lokale materialen sfeervol ingericht en hebben een eigen badkamer. Aanboord is een bar, lounge en restaurant waar je heerlijk kunt chillen en dineren.

2.  Saigon – Phnom Penh cruise (3-4 D.)

De Mekong is ook de verbinding tussen Phnom Penh (Cambodja) en Ho Chi Minh City (Saigon – Vietnam). In 3 tot 4 dagen maak je een geweldige cruise van Ho Chi Minh City of vice versa.

Naast klassieke bestemmingen zoals Can Tho, Cai Be en Chau Doc, zijn er ook spectaculaire en minder bezochte plaatsen langs de route: het idyllische koloniale stadje Sa Dec (bekend van de roman L’Amant), het vogelparadijs Tram Chim National Park van Cao Lanh; ((in de buurt van Cao Lanh is het legendarische geheime commandocentrum van Xeo Quyt – een kleine Cu Chi in het midden van de Mekong Delta die kan worden verkend met kleine bootjes en die doet denken aan de film Apocalypse Now)). Een insiders ’tip is Cu Lao Gieng, een Mekong-eiland met een krachtig oud koloniaal kloostercomplex, omringd door boomgaarden en chili-velden. Onze tour eindigt in Tan Chau, de plaats waar onze speedboten zijn gestationeerd voor de transfer naar Phnom Penh en die beroemd is om zijn traditionele zijdeproductie.

3.  Saigon – Phu Quoc eiland cruise (2-4 D.)

Je hebt plannen om het vakantie-eiland Phu Quoc te bezoeken? Waarom reis je niet over land door de Mekong Delta? Wij hebben enkele interessante routes die je niet alleen naar uw bestemming brengen, maar u ook rond de schilderachtige Mekong Delta laten zien. Ontdek drijvende markten en reis naar Phu Quoc! Er zijn verschillende opties van 2 tot 4 dagen.

INFORMATIE

Er zijn veel mogelijkheden in route, lengte van de cruise en dagen waarop gevaren wordt. Neem contact met ons op voor nadere informatie en overleg.

Let op!    De accommodatie beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen je voorkeur mee en geven waar nodig een vergelijkbaar of beter alternatief in het reisvoorstel.