Over Mango Travel

Mango Travel is reisbeleving

Tailor-made | Native | Local | Experience

blank

Haren wassen op straat

Mango Travel staat voor reisbeleving. Individueel maatwerk naar verre bestemmingen voor de zelfstandige reiziger. Ben je een meer avontuurlijk ingestelde reiziger die houdt van vrijheid? Bepaal je het liefst zelf hoe, wanneer, met wie en hoelang je reist? Een reis staat voor ons gelijk aan een beleving. Een reisbeleving waarbij je verre landen ontdekt, kleurrijke culturen ervaart en kunt genieten van de indrukwekkende natuur.

Wij kunnen een op maat reisbeleving voor je samenstellen, de basiszaken als overnachtingen, vervoer en excursies voor je regelen tot en met een compleet verzorgde reis. Dat alles met een grote mate van flexibiliteit én op maat gemaakt waarbij het contact met de lokale bevolking centraal staat. Jou reis is ook een beetje onze reis. Wij worden er blij van wanneer we deze onvergetelijke ervaringen met je mogen delen.

Start Mango Travel

Mango Travel is opgericht door Gerard Lubbers en Marian Feddema. Het idee tot oprichting van Mango Travel ontstond tijdens onze vele en verre reizen in afgelegen gebieden: Azië, Zuid-Amerika en Afrika.

Tijdens onze reizen zagen wij de mooiste natuur en hadden we de meest inspirerende ontmoetingen, die onze kijk op het dagelijks leven veranderde en relativeerde.

Hieruit leerden wij dat reizen vooral een beleving is van andere leefwijzen, culturen, religies en samenlevingen. Onze zelfstandige en avontuurlijke manier van reizen was belangrijk om dit alles te kunnen ervaren.

Deze manier van reizen wensen wij iedereen toe. Velen durven het echter niet aan. Angst hebben voor het onbekende en niet weten hoe je het aan moet pakken, kan hiervoor een reden zijn. Wij begrijpen dat men daarom uiteindelijk voor zekerheid kiest, al dan niet in groepsverband en naar bekende bestemmingen om zo risico’s te mijden. Met een beetje hulp en de juiste informatie denken wij dat iedereen zelfstandig en vrij kan reizen om unieke ervaringen te beleven. Mango Travel helpt je over de drempel naar het avontuur. Wij hopen dat wij jou ook enthousiast kunnen maken. Het is aan jou of je het avontuur aandurft.