Werkwijze

Maak je reisplan

Je kunt op twee manieren je reisplan maken. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen en verzorgen van échte maatwerk reizen met een onvergetelijke reiservaring. Met maatwerk bedoelen wij ook echt maatwerk reizen, een reis waar je nog lang aan terug zult denken. Om jou te helpen een reisplan te maken hebben wij voor een aantal landen voorbeeld reizen en reisblokken. Deze dienen vooral ter inspiratie en zijn op vele manieren aan te passen.

Individueel reizen

Individueel reizen heeft grote voordelen. Je kunt zelf besluiten wanneer, hoe, waar, hoe lang en in welk tempo je reist. Het geeft je een gevoel van vrijheid, je komt op plaatsen waar je anders niet komt en het geeft een unieke reisbeleving door de vele persoonlijke contacten en geweldige belevenissen. Hier ligt onze passie en wij willen dat graag met je delen. Onze overtuiging is dat iedereen met wat hulp deze reisbeleving kan ervaren. Durf zelfstandig te reizen en wees niet bang voor een beetje avontuur. Daarvoor helpen wij je met maatwerk reizen.

Maatwerk reis

Wil je echt iets bijzonders? Denk aan speciale wensen, afgestemd op de samenstelling van jouw reisgezelschap en/of bestemmingen c.q. activiteiten, die je niet terugvindt in een reisblok. Dan kunnen wij je helpen met een “Tailor-made” aanpak. In dat geval werken wij met een uitvoerig intakeformulier en een gesprek om jou en je reisgenoten beter te leren kennen. Samen brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart en vertalen dit in een reisvoorstel. Het resultaat is een “handmade” reisbeleving.

Bij al onze reizen streven wij ernaar jou een onvergetelijke belevenis te bezorgen. Een beleving buiten de gebaande paden, waarin je ondergedompeld wordt in een andere cultuur en in contact komt met de lokale bevolking.

Ter inspiratie: Routes en Reisblokken

Een reis is voor ons altijd maatwerk. Ter inspiratie hebben wij in een aantal landen voorbeeld reizen / routes en reisblokken samengesteld. Ze dienen vooral om jou een idee te geven van de mogelijkheden. De vb. reizen / reisblokken en reisroutes zijn met elkaar te combineren en aan te passen. Je kunt met de reisblokken je eigen samengestelde route maken. Vervolgens kijken wij met jou hoe we de route op jouw wensen kunnen ‘finetunen’ om je zo een ultieme beleving te bezorgen. In alle gevallen wordt er naar jou wensen gekeken en maatwerk geleverd. Je kunt vanuit huis je eigen reisroute samenstellen en bij ons aanvragen.

Goed om te weten

Wij zijn een maatwerk specialist voor reizen op maat en geen ticket- of boekingskantoor. Het samenstellen van een reis op maat vergt veel aandacht en tijd. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen losse reisblokken of excursies te verkopen. Om jou een landarrangement te bieden waar wij volledig achter staan, hanteren wij een minimum omvang voor een boeking van 10 dagen / 9 nachten. Dit hoeft niet perse aaneengesloten te zijn. In het landarrangement zitten altijd minimaal twee onderdelen; vervoer, overnachting en/of excursies.

Boeking en prijzen

Alle prijzen op onze website zijn om een zo nauwkeurig mogelijke indicatie van de daadwerkelijke kosten. We doen dit om jou vooraf inzicht te geven om zo je reisbudget te kunnen bepalen, een reisroute voor jezelf uit te stippelen en teleurstellingen te voorkomen. Prijzen zijn echter altijd afhankelijk van wisselkoersen, seizoen en beschikbaarheid van b.v. hotelkamers. Aarzel niet om vrijblijvend een aanvraag te doen. Pas als je helemaal tevreden bent over ons reisvoorstel en de offerte boek je de reis. Tot die tijd zit je nergens aan vast. Eenmaal geboekt garanderen wij de prijs. Zie ook de reisvoorwaarden.