Recensies Mango Travel

Ervaringen en suggesties

Wij blijven onze dienstverlening continu verbeteren en zijn altijd blij met feedback. Bovendien is het voor andere reizigers leuk om te lezen wat jouw reiservaringen zijn en kunnen daar inspiratie uit te putten. Heb jij iets bijzonders beleefd dat je wilt delen of heb je een idee hoe wij nog beter onze klanten van dienst kunnen zijn, laat het ons weten.

Individuele reis Vietnam van Noord naar Zuid

Een prachtige, uitstekend georganiseerde reis door Vietnam, van noord naar zuid via Mango Travel. Zeer vriendelijke bevolking, heerlijk eten. Volop genieten van de diversiteit aan natuur, lokale bevolking, folklore en cultuur. Vietnam …… een aanrader!!

 

De begeleiding kon wat ons betreft niet beter! Contacten met Mevr. Hang, onze lokale contactpersoon is zeer positief Dag na de aankomst kwam ze naar het hotel om het programma door te nemen en een paar “kleine” tijdswijzigingen door te geven. Verder ook diverse malen per Whatsapp contact gehad – snelle respons. Prima dus.

 

Ervaringen met Mango Travel
Top reisorganisatie, kunnen anderen een voorbeeld aan nemen, nogmaals dank je wel.

Jan Willem & Maria

Huwelijksreis India

Een droom van een huwelijksreis door India. Alles was echt tot in de puntjes geregeld, gewoon weg super. Soms was het ook wel een beetje ” te” en dat zijn we als nuchtere Hollanders niet zo gewend. We hebben nog nooit zo’n goed georganiseerde reis gehad en de persoonlijke insteek hebben wij als heel prettig ervaren.

 

We hebben een ontzettend mooie reis gehad, veel gezien maar ook vooral veel beleefd. En dat laatste van voor ons heel belangrijk. We wilden een land ervaren en dingen doen. De gehele reis was tot in de puntjes verzorgd en geregeld, geweldige hotels, super chauffeur en mooie excursies. De hoogtepunten voor ons waren het bezoek aan de Taj Mahal, de olifantenopvang van Dera Amer, de motorrit door Jaipur en als allermooiste de huwelijksceremoninie in Jaipur!

 

Bijna twee weken lang was Sansar onze chauffeur. Een super chauffeur in alle drukte. Hij zorgde altijd voor koude drankjes en natte doekjes na een bezoek, was altijd vriendelijk, behulpzaam en attent. Echt top! We hadden in elke stad waar we verbleven een andere gids, waarvan je met sommige wel en sommige geen klik hebt. In het kort: qua informatie voorziening en kunde allemaal super.

 

We hebben geweldige belevenissen gehad en daar lag voor ons ook echt de nadruk op. De ervaringen zoals het koken, de huwelijksceremonie, de bioscoop, de motorrit, de gaarkeuken en nog een paar dingen zijn voor ons echt herinneringen voor het leven. De forten en paleizen, hadden nog wel iets minder gemogen, daar ligt toch minder onze interesse, maar we realiseren ons ook dat het bij het land hoort en dat we die grotendeels toch gezien moeten hebben om het bezoek aan India compleet te maken.

 

Ervaringen met Mango Travel?
We hebben echt het idee gehad dat Gerard altijd goed naar onze wensen luisterde en steeds op basis daarvan schakelde in het traject van offerte tot aan de reis.

Ilco & Manon

Gezinsreis Peru

Een geweldig mooie reis met het hele gezin door Peru. Een prachtig land, goed georganiseerd en een ervaring om nooit meer te vergeten. De planning van de reis was prima. De activiteiten die we hadden waren zeker de moeite waard met de beperkte tijd die we hadden kon het wat ons betreft niet beter.

 

De buggy rit in de woestijn van Huacachina was geweldig, de wijngarden was interessant en erg lekker. Van de andere activiteiten hebben we veel geleerd en erg genoten. De lokale hulp was heel vriendelijk, wist ons veel te vertellen en was heel behulpzaam bij vragen. Onze agent ter plaatse heeft ons prima geholpen als er iets aan de hand was. Hij was alleen soms een beetje moeilijk te verstaan via de telefoon, maar dat kan ook aan de telefoon liggen omdat het een ouder model was.

 

De privé taxi’s waren iedere keer keurig op tijd en de chauffeurs hielpen ons ook steeds prima op de busstations en hotels. De luxe lange afstand bussen waren wel steeds iets vertraagd en bij de vlucht Cuzco-Lima waren ze van het hele vliegtuig de bagage vergeten te laden, maar dat schijnt vaker voor te komen en is niet iets waar de reisorganisatie wat aan kan doen. Werd de volgende dag wel perfect geregeld!

Mirjam, Frank en kids

 

Mango Travel

Wij zijn blij dat we voor jullie als gezin een reis hebben kunnen organiseren die bij allen een diepe indruk heeft achtergelaten. Nogmaals dank voor de prachtige foto’s en video’s die we van jullie hebben ontvangen.

 

Binnenland China

Wij hebben onze 14 daagse reis met bezoek aan o.a. Huangshan/Tunxi, Xi’an, Pingyao en Datong als heel bijzonder ervaren, vooral door de perfecte organisatie en adviezen. De mix van natuur, steden en verscheidenheid aan bezienswaardigheden, sommige met gids en chauffeur, andere op eigen gelegenheid, is ons heel goed bevallen.
Shirley & Ronald

Ervaring met Mango Travel?
Alles was tot in de puntjes geregeld: Hotels, een transfer, treintickets kregen we ruim op tijd, gidsen en chauffeur stonden voor ons klaar.

Ter plaatse kregen we adviezen van onze gidsen en de lokale reisorganisatie heeft een aantal keer gebeld om te vragen of alles naar wens was. Voor ons was dit de ideale manier om het binnenland van China te bezoeken, met name door de goede balans tussen de georganiseerde trips en voldoende vrije tijd voor eigen initiatieven. We zijn zeer tevreden over de begeleiding bij het samenstellen van de reis uit de beschikbare reisblokken en over de offerte. Wat langer of korter verblijven, of keuze voor een ander hotel, allemaal geen probleem. Lokaal was alles ook tot in de puntjes geregeld en werden we enkele keren in het hotel gebeld om te vragen of alles naar wens was. Wij zouden zo weer boeken.

De tickets voor het treinvervoer tussen de steden was voor ons geregeld, lokaal vervoer hebben we voornamelijk zelf geregeld. De meeste hotels waren traditioneel Chinees, wat voor ons een erg leuke ervaring was. Zeer aan te raden!

Privé rondreis Noord Vietnam

Prachtig, de natuur, vriendelijke, behulpzame bevolking, Noord Vietnam is zeker een aanrader. Heerlijke reis tot dat corona roet in het eten kwam gooien. Mevrouw Hang (lokale begeleidster) verdient een pluim voor haar behulpzaam en vriendelijk optreden, in deze moeilijke periode waar ze ondanks alles steeds professioneel bleef.

Onze gidsen en chauffeurs waren op en top in orde. Ze waren zeer goed op de hoogte en zeer gedienstig. Kon voor ons niet beter! Met dank aan Mango Travel voor de goede zorg en prachtige reis.
Jan & Ann

 

Mango Travel
Jammer dat Corona zo plotseling een einde maakte aan jullie reis. Wij zijn blij dat jullie zo positief terug kijken op de reis.

Noord Thailand en Laos

Wij waren nog nooit in Z-O Azië geweest en hadden geen idee wat ons te wachten zou staan. Vier weken lang hebben wij genoten van een unieke Join-In reis. Voor ons echt een geweldige uitkomst en ervaring. Op eigen gelegenheid hadden wij zo’n reis nooit gemaakt. Door het gezamenlijk reizen in een klein groepje was dit voor ons ideaal.

 

Lekker doen waar je zelf zin in hebt en toch de luxe van mede reizigers waar je ’s avonds je ervaringen mee kunt delen. Wij hebben dingen gezien en gedaan wat alleen op deze manier mogelijk was. De vierdaagse trekking door de jungle van Noord Thailand zal ons altijd bijblijven net als het Lady Boy cabaret in Chiang Mai. Dit hadden wij voor geen goud willen missen.

Joke en Tjon

Terug in China

Leuke steden reis, veel gezien, vooral de fietstochten en interactie met de gidsen was heel leuk. Prima georganiseerd, overal stonden gidsen klaar waar we dat hadden gevraagd. De hotels waren ook prima en volgens onze verwachtingen. Was allemaal prima, in Shanghai, naar de water-towns en in Chengdu en naar Leshan/Emeishan. Alles perfect in orde. Wij zullen Mango Travel zeker aanbevelen.

Johan & Anna

 

Mango Travel
Hartelijk dank voor de fijne reactie en de tips die jullie ons hebben gegeven. We zijn blij en best een beetje trots op  dat wij deze reis voor jullie mochten organiseren en dat jullie het zo goed is bevallen. Met name omdat jullie in China hebben gewoond, het land aardig kennen en dan jullie toch nog kunnen verrassen.

Rondreis China - N. Vietnam - Thailand

Ik heb een geweldige rondreis van 6 weken door China, Vietnam en Thailand gemaakt en dat is me heel goed bevallen, echt super. In Peking begonnen en uiteindelijk via Noord Vietnam naar Thailand en vanuit Bangkok weer terug gevlogen naar Nederland.

 

Het mooie vond ik de afwisseling van landschap, mensen en vervoer en het zelf in kunnen vullen van wat ik graag wil doen, wil zien en beleven. Ik ben wel al wat gewend met mijn avontuurlijke reisleven, dit was wel spectaculair en uitstekend verzorgd. Het fijnste vind ik het contact  en in contact komen met mens, cultuur en natuur en dat was overweldigend. Alles vooraf zelf regelen is niet zo mijn ding. Het uitzoeken van vervoer, zoals met de trein, boot, bus, particulier vervoer, tuk tuk, scooter, vliegtuig, kabelbaan enz, maar ik wil het wel allemaal meemaken en dat is ook gebeurd. Al met al super tijd gehad.

Map Dijkstra

Zo weer!

Wat vliegt de tijd, in zo’n korte tijd zoveel gezien en meegemaakt! We hadden ons voorbereid op enig ongemak met iets verkeerd eten of iets dergelijks, maar niets van dit alles. We zijn blij verrast dat we ons zo goed in Peru hebben weten te redden, zo’n eerste keer zonder groep op stap, terwijl wij geen woord Spaans spreken. Bedankt voor de vele tips en suggesties.

John en Adele

Reisje peru

Peru heeft ons geweldig verrast. Wat een mooi land. Wij zagen een beetje op tegen de lange busritten en de hoogte, maar dat is ons erg meegevallen. Op de hoogte kregen we wel wat last van kortademigheid en hoofdpijn. Op advies van de gids hebben veel cocabladeren gekauwd, niet lekker, gelukkig was het de volgende dag over. Super reis!

Romy & Arno

Mooie website

Prachtige nieuwe website hoor! Leuk aanbod met bijzondere reizen.

Christine