Recensies Mango Travel

Ervaringen en suggesties

Wij blijven onze dienstverlening continu verbeteren en zijn altijd blij met feedback. Bovendien is het voor andere reizigers leuk om te lezen wat jouw reiservaringen zijn en kunnen daar inspiratie uit te putten. Heb jij iets bijzonders beleefd dat je wilt delen of heb je een idee hoe wij nog beter onze klanten van dienst kunnen zijn, laat het ons weten.

Terug in China

Leuke steden reis, veel gezien, vooral de fietstochten en interactie met de gidsen was heel leuk. Prima georganiseerd, overal stonden gidsen klaar waar we dat hadden gevraagd. De hotels waren ook prima en volgens onze verwachtingen. Was allemaal prima, in Shanghai, naar de water-towns en in Chengdu en naar Leshan/Emeishan. Alles perfect in orde. Wij zullen Mango Travel zeker aanbevelen.

Johan & Anna

Mango Travel:     Hartelijk dank voor de fijne reactie en de tips die jullie ons hebben gegeven. We zijn blij en best een beetje trots op  dat wij deze reis voor jullie mochten organiseren en dat jullie het zo goed is bevallen. Met name omdat jullie in China hebben gewoond, het land aardig kennen en dan jullie toch nog kunnen verrassen.

Noord Thailand en Laos

Wij waren nog nooit in Z-O Azië geweest en hadden geen idee wat ons te wachten zou staan. Vier weken lang hebben wij genoten van een unieke Join-In reis. Voor ons echt een geweldige uitkomst en ervaring. Op eigen gelegenheid hadden wij zo’n reis nooit gemaakt. Door het gezamenlijk reizen in een klein groepje was dit voor ons ideaal.

Lekker doen waar je zelf zin in hebt en toch de luxe van mede reizigers waar je ’s avonds je ervaringen mee kunt delen. Wij hebben dingen gezien en gedaan wat alleen op deze manier mogelijk was. De vierdaagse trekking door de jungle van Noord Thailand zal ons altijd bijblijven net als het Lady Boy cabaret in Chiang Mai. Dit hadden wij voor geen goud willen missen.

Joke en Tjon

Rondreis China - N. Vietnam - Thailand

Ik heb een geweldige rondreis van 6 weken door China, Vietnam en Thailand gemaakt en dat is me heel goed bevallen, echt super. In Peking begonnen en uiteindelijk via Noord Vietnam naar Thailand en vanuit Bangkok weer terug gevlogen naar Nederland.

Het mooie vond ik de afwisseling van landschap, mensen en vervoer en het zelf in kunnen vullen van wat ik graag wil doen, wil zien en beleven. Ik ben wel al wat gewend met mijn avontuurlijke reisleven, dit was wel spectaculair en uitstekend verzorgd. Het fijnste vind ik het contact  en in contact komen met mens, cultuur en natuur en dat was overweldigend. Alles vooraf zelf regelen is niet zo mijn ding. Het uitzoeken van vervoer, zoals met de trein, boot, bus, particulier vervoer, tuk tuk, scooter, vliegtuig, kabelbaan enz, maar ik wil het wel allemaal meemaken en dat is ook gebeurd. Al met al super tijd gehad.

Map Dijkstra

Zo weer!

Wat vliegt de tijd, in zo’n korte tijd zoveel gezien en meegemaakt! We hadden ons voorbereid op enig ongemak met iets verkeerd eten of iets dergelijks, maar niets van dit alles. We zijn blij verrast dat we ons zo goed in Peru hebben weten te redden, zo’n eerste keer zonder groep op stap, terwijl wij geen woord Spaans spreken. Bedankt voor de vele tips en suggesties.

John en Adele

Reisje peru

Peru heeft ons geweldig verrast. Wat een mooi land. Wij zagen een beetje op tegen de lange busritten en de hoogte, maar dat is ons erg meegevallen. Op de hoogte kregen we wel wat last van kortademigheid en hoofdpijn. Op advies van de gids hebben veel cocabladeren gekauwd, niet lekker, gelukkig was het de volgende dag over. Super reis!

Romy & Arno

Mooie website

Prachtige nieuwe website hoor! Leuk aanbod met bijzondere reizen.

Christine