Terug naar overzicht

Beijing – Chinese muur

Code: C-BS-101-Be
Duur: 5 dagen / 4 nachten
Overnachting: Comfortabel en centraal gelegen 3* Courtyard hotel
Vervoer: Transfers van treinstation of vliegveld naar hotel
Tour: Excursie Chinese muur, Engelssprekende gids
Maaltijden: 4x Ontbijt
Prijs: V.a. € 388,-* p/p. o.b.v. 2 personen

Beijing – Highlights

Verboden Stad | Zomerpaleis | Temple of Heaven | Hutongs | Chinese Muur

Beijing, de stad van het keizerlijk Zomerpaleis, Hutongs, Verboden Stad en de Chinese muur. Tegelijk een wereldstad met moderne gebouwen, brede straten en hectiek. Je slaapt in een authentiek Courtyard hotel en in een dag tour bezoek je de Chinese Muur. De perfecte kennismaking met Beijing en China.

China Beijing Zomerpaleis Mango Travel

Boot op het meer van het Zomerpaleis

Dag tot dag

Dag 1   Welkom in Beijing

 • Transfer met privé chauffeur van vliegveld of treinstation naar hotel
 • Overnachting in comfortabel middenklasse hotel, centraal gelegen op loopafstand van de Verboden Stad en Tienanmen plein.
Opties
 • Temple of Heaven tour
 • Hutong tour

Dag 2   Verboden Stad, Zomerpaleis en Olympisch Park

 • Free & Easy
 • Overnachting in comfortabel hotel
Opties
 • Privé dag tour Zomerpaleis en Verboden Stad en Olympisch Park
 • ‘Pekingeend’ diner in Beijing

Dag 3   Excursie Chinese muur

 • Excursie Chinese muur bij Mutianyu
 • Overnachting in comfortabel hotel

Opties

 • Privé tour Chinese muur bij Jinshanling.
 • Chinese Acrobatiek en Kung Fu voorstellingen.

Dag 4   Op ontdekkingstocht

 • Op eigen gelegenheid de stad ontdekken
 • Overnachting in comfortabel hotel
Opties
 • Beijing tour op maat
 • Temple of Heaven tour
 • Food tour
 • Beijing Opera voorstelling

Dag 5   Vervolg je reis

Vandaag word je door de chauffeur opgehaald en naar het treinstation of het vliegveld gebracht voor het vervolg van je China reis.

 • Uitchecken en transfer naar vliegveld of treinstation

 

Vervoer 

Het vervoer tussen de reisblokken is afhankelijk van je reisplan c.q. voorkeur van reizen en zijn daarom niet meegenomen in de kosten. Wij nemen dit automatisch mee in het reisvoorstel en offerte wanneer je deze aanvraagt.

* Prijs

De prijs is altijd afhankelijk van het seizoen, wisselkoers, beschikbaarheid van hotelkamers, op basis van 2 personen en “Double room”.

Over dit reisblok

Beijing, de stad van met het keizerlijk Zomerpaleis, de hutongs de Verboden stad en de Chinese muur. Met dit reisblok ben je er zeker van dat je kunt genieten van je verblijf in Beijing. Jouw privé chauffeur haalt je op van het vliegveld of het treinstation, je slaapt in sfeervolle en centraal gelegen Courtyard (binnentuin) hotel en je maakt een wandeling over de Chinese muur met privégids en chauffeur. Verder hebben wij diverse excursies en opties om jou verblijf in Beijing zo aangenaam en interessant als mogelijk te maken.

Is dit je eerste keer in Beijing of zelfs in China? Maar ook als je eerder in de hoofdstad bent geweest, is dit een uitstekend reisblok voor jou. De stad kan je overweldigen door de moderne gebouwen, brede straten en de drukte. Zeker als je voor het eerst in China bent en aankomt op het op één na grootste vliegveld ter wereld. Verder hebben wij diverse excursies en opties om jou verblijf in Beijing zo aangenaam en interessant mogelijk te maken.

Chinese muur

Wandelen over de Chinese muur. Op 2,5 uur rijden van Beijing ligt de meer dan 8000 km lange Chinese muur. Een stenen en aarden wal dat als een lang lint over de heuvels gedrapeerd ligt.

Chinese muur Beijing | Mango Travel

Chinese muur

Dag tot dag

Dag 1  Welkom in Beijing

Welkom in deze wereldstad! Bij aankomst op het vliegveld staat onze chauffeur al klaar en zal je naar het hotel in het hartje van de stad brengen. Wel zo handig, zeker wanneer dit je eerste bezoek aan China is. Beijing, de stad van het keizerlijk Zomerpaleis, Verboden Stad, Hutongs en de Chinese muur. Tegelijk een wereldstad met moderne gebouwen, brede straten en hectiek.

Wij adviseren je om één van de bijzondere en authentieke Courtyard hotelletjes bij ons te boeken. Daar kun je in deze hectische stad genieten van de rust en de karakteristieke sfeer van het oude China en ben je  op loopafstand van de Verboden Stad. De perfecte kennismaking met Beijing en China na een lange vlucht. Ben je vroeg aangekomen en heb je de tijd dan zou je bv. de Temple of Heaven en/of de Hutongs kunnen bezoeken.
Reistijd:               1 uur – 50 Km.
Overnachting: Hotel Beijing

Hutongs

Na te zijn ingecheckt kun je op eigen gelegenheid de stad verkennen met bv. een bezoek aan de Hutongs met hun nauwe steegjes. Maar als je voor de eerste keer in Beijing bent, raden wij je aan de Hutong tour te boeken.

Optie
 • Hutong tour

Dag 2   Verboden Stad, Zomerpaleis en Olympisch Park

Je bent vrij om de dag naar eigen keuze in te vullen. Maar volgens ons is dit een mooie dag om de Verboden Stad en het Zomerpaleis te bezoeken. Handiger is de excursie te nemen waarbij je door je eigen gids rondgeleid wordt door deze imposante bezienswaardigheden.
Overnachting:  Beijing

Opties
 • Privé dag tour Zomerpaleis en Verboden Stad en Olympisch Park
 • ‘Pekingeend’ diner in Beijing

 

Dag 3    Excursie Chinese muur

Vandaag maak je een wandeling over de Chinese muur om dit “wereldwonder” echt te beleven. ‘s Ochtends verlaat je de drukte van de stad en rij je in 2,5 uur de groene heuvels en bergen in. In overleg kun je zelf een keuze maken voor een bezoek aan de muur bij Mutianyu of Jinshanling. Deze delen van de muur liggen wat verderaf van Beijing, maar het voordeel is dat het minder toeristisch is en je al wandelend echt kunt genieten van dit imposante bouwwerk. Van bovenaf zie je goed hoe de muur zich als een enorm lint over de bergtoppen slingert. Aan het einde van je wandeling kun je aan de voet van de heuvels genieten van je Chinese lunch, voor je terugkeert naar Beijing. In de loop van de middag ben je terug in je hotel en heb je verder de tijd aan jezelf om te relaxen.

In de avond heb je verschillende opties. Je kunt van een écht ‘Pekingeend’ diner genieten, naar een spectaculaire Acrobatiek- en Kung Fu show gaan, of een voorstelling bijwonen van de Beijing Opera.
Overnachting:  Beijing

Opties
 • Privé tour Chinese muur bij Jinshanling.
 • Chinese Acrobatiek en Kung Fu voorstellingen.

Dag 4    Op ontdekkingstocht

Er is nog zoveel meer te zien en te doen in Beijing, de keuze is aan jou. Wat dacht je van de Lama- en Confusius tempel met de grote Boeddha die uit sandelhout is gesneden, een fietstocht door de stad, een tocht met een fiets-riksja bij de oude Bell en Drum Tower, of een zijden jurk laten maken in Silk- street. Maar onze favoriet is de schitterende Temple of Heaven.

Temple of Heaven

De Temple of Heaven is één van de mooiste tempels in Beijing. De indigo blauw geglazuurde pannen op de daken geven het tempelcomplex een keizerlijke uitstraling. Minstens zo boeiend is het park. Mensen komen hier samen om te vliegeren, te dansen, te zingen of om een spelletje te spelen.

Opties
 • Beijing tour op maat
 • Temple of Heaven tour
 • Food tour
 • Beijing Opera voorstelling

Dag 5    Op naar je volgende bestemming

Heb je trein- of vliegtickets nodig voor het vervolg van je reis? Laat het ons weten. Wij kunnen deze voor je regelen ook als je niet een direct aansluitend reisblok boekt. Belangrijk is wel dat je de dag voor vertrek een hotel of een reisblok via ons hebt geboekt. Dit in verband met het overhandigen van de vouchers en tickets.

Accommodatie

Wij vinden accommodatie en overnachting een belangrijk onderdeel om een mooie reiservaring te hebben. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is. Dat het beschikt over:

 • Westers Toilet
 • Eigen badkamer
 • Airco  (Met uitzondering van Homestay’s)
 • Wifi    (Met uitzondering van Homestay’s)
 • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je jouw voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Bij de toelichting tijdens de aanvraag vind je een indicatie van de kosten van de upgrade. De hotels, zoals hieronder beschreven, zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief. De eerste impressie van hotel / overnachting hieronder is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van dit reisblok. Daaronder vind je alternatieven.

Overnachtingen Beijing

Je overnacht in een centraal gelegen Courtyard Guesthouse in de nabijheid van de hutongs, dichtbij het metro station en op loopafstand van de Verboden Stad. Hieronder een impressie van de mogelijkheden qua accommodatie.

Alternatieven

1. Hutong Courtyard 3* Hotel

Mooi hotel nabij de hutongs en heeft een binnenplaats (Courtyard) waar je lekker thee kunt drinken. Het metrostation is op 10 minuten lopen afstand.

3* Hutong Courtyard Hotel

2.  Courtyard / Boutique hotel

Slapen in een prachtig getransformeerd herenhuis uit de Qing-dynsastie. Een 5* Boutique hotel met met meubels van sandelhout.

3.  Modern 4* Boutique Hotel

Modern ingericht Boutique hotel in het centrum van Beijing, dichtbij het historische Hutong district en op slechts 5 minuten lopen van het metrostation.

4* Boutique Hotel

4.  Chinees Luxe 5* Hotel

Uiterst comfortabel hotel met maar liefst 4 restaurants, binnenzwembad en ruime kamers. Gelegen op korte afstand van het 700 jaar oude Wangfujing Street.

Chinees 5* Luxe Hotel

 

Opties / excursies

Hieronder staat slechts een beperkte opsomming van de opties en mogelijkheden in Beijing. Bij de aanvraag van een reisvoorstel / offerte kun je aangeven welke opties / excursies je graag wilt opnemen in je reisplan. Wanneer je dit reisblok boekt, kijken we met jou welke andere bijzondere plekjes interessant zijn.

Temple of Heaven tour

Onder begeleiding van een gids bezoek je de Temple of Heaven, één van de mooiste tempels in Beijing. In het park er omheen is van alles te zien, mensen komen hier samen om te vliegeren, dansen, zingen of om samen spelletjes te doen.

Hutong tour

Onze Engelsprekende gids leidt je door de nauwe steegjes van deze volksbuurten. Hij kan je alle ins en outs vertellen van het dagelijkse leven. In de kleine steegjes kan je het leven van de autochtone bevolking ervaren. Omdat er geen auto’s rijden is het het domein van de (elektrische) fietsen en voetgangers.

Excursie Zomerpaleis, Verboden Stad en Olympisch Park

Tijdens deze dag tour bezoek je het Tien’anmenplein, de Verboden Stad en het Zomerpaleis met het naast gelegen Olympisch Park. Je krijgt een goede indruk van de rijkdom en macht van deze vroegere machthebbers.

‘Pekingeend’ diner in Beijing

Wat is nu leuker dan je bezoek aan Peking te starten of af te sluiten met een echte ‘Peking eend’  in één van de beste restaurants op dit gebied, in Beijing. De kok komt aan tafel om voor jou de eend te trancheren.

Chinese Acrobatiek en Kung Fu voorstellingen

In de avond heb je de mogelijkheid één van de meest spectaculaire shows ter wereld te zien. Een circusshow waarbij geen taalbarrière is en je een onvergetelijke voorstelling voorgeschoteld krijgt.

Beijing Opera voorstelling

Ook al ben je geen opera fan, ook dan is deze show met prachtige Chinese kostuums en maskers een aanrader. Al meer dan 200 jaar en past de opera in de traditie van het beeldend overleveren van verhalen.

Beijing tour op maat

Laat je leiden door een gids en bezoek ook de minder bekende plekjes van Beijing. In een ochtend en/of middag laat hij je de leuke alledaagse plekken zien waar je anders niet zo snel komt.

Food tour

Een avondwandeling langs verschillende eetstalletjes en restaurants waar je kunt proeven van de veelbesproken Chinese keuken. Onder ervaren begeleiding krijg je verschillende gerechtjes voorgeschoteld die samen met een kopje thee worden geserveerd.

 

Wijzig verblijf in Beijing

Zijn je reisdagen beperkt of heb je juist ruimte? Het verblijf in Beijing is eenvoudig aan te passen.

Trein en vliegtickets in China

Boek je geen aansluitend reisblok, dan kunnen we wel tickets voor je boeken. Wij zijn enthousiast over de treinen in China. Of het nu de hypermoderne Highspeed dagtreinen of de comfortabele slaaptreinen (Soft Sleepers) zijn, beiden zijn een beleving. Maar soms is het handiger om te vliegen. Geen probleem, wij kunnen het voor je regelen. Belangrijk is wel dat je de dag voor vertrek een hotel of een reisblok via ons hebt geboekt. Dit in verband met het overhandigen van de vouchers en tickets.

 

Passend binnen jouw budget!

Wij maken voor je een reisvoorstel op maat dat past binnen jouw reisbudget. Zo kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld de transfers van en naar het hotel zelf te regelen door per openbaar vervoer te gaan of een taxi te nemen. Daarnaast zijn er verschillende andere overnachtingsmogelijkheden, naast de eerder genoemde opties.

Vervoer van en naar Xi’an is afhankelijk van je persoonlijke reisplan. Geef aan hoe jij je reis na Xi’an wenst in te vullen en wij nemen de reiskosten mee in de offerte. Pingyao, Datong en Beijing zijn een perfecte keuze om je reis te vervolgen.

Bezienswaardigheden Beijing

Verboden Stad

De Verboden Stad, ook wel bekend als het Paleismuseum, ligt in het stadscentrum van Peking en was ooit het Chinese keizerlijke paleis van de Ming- en Qing- dynastieën (1368 – 1911). Het staat sinds 1987 op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is het grootste, best bewaarde oude houten paleiscomplex ter wereld.

Het paleis is gebouwd tussen 1406 en 1420 tijdens het bewind van keizer Chengzu van de Ming-dynastie (1368-1644). De Verboden Stad was de thuisbasis van 24 keizers en hun families en fungeerde gedurende 500 jaar als het ceremoniële en politieke centrum van de oude Chinese regering. Nadat de laatste keizer van China het paleis verliet, werd het in 1925 als museum opengesteld voor het publiek. Sindsdien is de Verboden Stad niet langer ‘verboden’, en kunnen gewone mensen een virtuele reis in de tijd maken om het te zien de geheimen en luxe van het keizerlijke leven.

De Verboden Stad is rechthoekig en van enorme afmetingen. Het beslaat een oppervlakte van 72 hectare en beschikt over meer dan 9.000 kamers. Het is opgedeeld in twee delen: het Buitenhof voor nationale aangelegenheden in het zuiden en het Binnenhof als woonruimte in het noorden. Het is niet alleen een immens architectonisch meesterwerk, maar ook een schatkamer met een unieke collectie van 1,8 miljoen kunstwerken, waaronder oude kalligrafie en schilderkunst, keizerlijke artefacten, oude boeken en archieven. Een must-see in Beijing en ’s werelds meest bezochte museum.

Zomerpaleis

Gelegen in het Haidian District ten noordwesten van Peking, ligt het Zomerpaleis op 15 km van het centrum. Omdat het het grootste en best bewaarde koninklijke park in China is, heeft het grote invloed op de Chinese tuinbouw en aanleg van Chinese parken gehad, met zijn beroemde natuurlijke uitzichten en culturele invloeden, dat ook al lang wordt erkend als ‘The Museum of Royal Gardens’.

Yiheyuan straalt volledig de natuurlijke schoonheid en grandeur van koninklijke tuinen uit. Het bestaat voornamelijk uit Longevity Hill en Kunming Lake en bezit meer dan 3.000 door de mens gemaakte oude bouwwerken, waaronder paviljoens, torens, bruggen, gangen, enz.

Temple of Heaven

De Temple of Heaven, Tiantan in het Chinees, is het grootste nog bestaande meesterwerk onder de oude tempels in China. Oorspronkelijk was de Tempel van de Hemel de plaats waar keizers hun Hemelse Aanbiddingsceremonie hielden. De Tempel van de Hemel werd gebouwd in 1420 en werd later vergroot en herbouwd. In 1988 werd het voor het publiek geopend als een park met oude filosofie, geschiedenis en religie. Zijn grootse architectonische stijl en diepgaande culturele betekenis geven inzicht in de praktijken van de oude oosterse beschaving.

Met een oppervlakte van 2.700.000 vierkante meter (3.529.412 vierkante meter) is de Tempel van de Hemel Beijing groter dan de Verboden Stad​. De tempel is omsloten door een lange muur. Het noordelijke deel binnen de muur is in een halve cirkel vorm en symboliseert de hemel. Het zuidelijke deel is vierkant en symboliseert de aarde. Het noordelijke deel is hoger dan het zuidelijke deel. Dit ontwerp laat zien dat de hemel hoog is en de aarde laag en het ontwerp weerspiegelde een oude Chinese gedachte van ‘de hemel is rond en de aarde is vierkant’.

Chinese muur

Peking is de beste bestemming om de Chinese muur te bewonderen. De beroemdste delen van de Chinese Muur bevinden zich in de buitenwijken, waaronder de goed bewaarde Badaling en Mutianyu, de gerenoveerde Juyonguan, Jinshanling en Simatai, en de wilde Jiankou en Gubeikou. Ze zijn allemaal niet ver van het centrum van Peking op 1.5 tot 2.5 uur rijden.

In de Chinese geschiedenis was Peking niet alleen een van de oude hoofdsteden, maar ook een van de meest strategische steden in het noorden. Om hun territorium te verdedigen, hebben veel heersers actief de opdracht gegeven om hier de Grote Muur te bouwen. De Chinese Muur bij Peking is in totaal 573 km.

Badaling of Mutianyu Great Wall, welke moet je bezoeken?
Badaling en Mutianyu zijn de twee meest bezochte delen van de Chinese Muur. Beide zijn goed bewaard gebleven en goed uitgerust voor het gemak van bezoekers. Welke moet ik bezoeken als ik weinig tijd heb? Het antwoord is dat Badaling een must-see is voor bezoekers die voor het eerst naar China komen en op normale dagen wordt aanbevolen, terwijl Mutianyu populair is bij buitenlanders en een goede keuze tijdens vakanties. Hier zijn hun verschillen en overeenkomsten om je te helpen een definitieve beslissing te nemen.
Badaling
 • Het best bewaard gebleven
 • Populair onder binnenlandse en internationale reizigers
 • Zeer druk op sommige feestdagen te bezoeken
 • Kabelbaan beschikbaar
 • Direct openbaar vervoer vanuit Peking
Mutianyu
 • Goed bewaard gebleven
 • Geliefd bij buitenlandse bezoekers
 • Uitstekend als excursie te bezoeken
 • Kabelbaan en glijbaan
 • Transfer noodzakelijk vanuit het centrum van Peking

Tiananmen-plein

Het Tiananmen-plein ligt in het centrum van Beijing City en is het middelpunt van Chang’an Avenue. Je vindt hier de Tiananmen-toren, het Monument voor de Volkshelden, de Grote Hal van het Volk, de voorzitter Mao Zedong Memorial Hall en de nationale vlaggen ceremonie. Elke dag komen er duizenden mensen naar het plein. Het is ook de plaats van waar je de Verboden Stad bezoekt.

Hutongs

Mensen zeggen dat de echte cultuur van Peking in de cultuur van Hutong en Siheyuan (binnenplaatsen) ligt. Hoe waar is het! Ze geven inzicht in de oude levensstijl van gewone Beijingers en hebben een bijzondere aantrekkingskracht op toeristen. Als een van de meest representatieve iconen in de lokale cultuur, worden de Hutongs in Beijing daarom vaak opgenomen in een klassieke reisroute.

In de kronkelige straatjes kan men het leven van de lokale bevolking ervaren. Je vindt er openbare badkamers en toiletten. Winkels verkopen allerlei soorten goederen voor de dagelijkse behoeften van de lokale bevolking. Het leven speelt zich voornamelijk op straat af. De was wordt er gedaan, ouderen spelen een bordspel, én er wordt gekletst en geroddeld. Een tour door de Hutongs mag je dus niet missen.

 • OPTIES, AANVULLINGEN EN UPGRADES

  De opties hieronder zijn slechts een beperkt keuze van de vele mogelijkheden. Je reisplan wordt helemaal op maat en passend binnen jouw reisbudget samengesteld. Hieronder kun je aangeven welke activiteit, aanpassing in het reisprogramma en/of type hotels je wilt. Klik op het (?) voor een beknopte beschrijving en de prijs. Voor een uitgebreidere beschrijving zie tabblad "Opties".

  Prijzen van opties
  Voor info over prijzen van opties lees onze werkwijze hieronder.

  Opties

  Selecteer welke activiteiten je aan je reis toe wilt voegen.  

  • 0 €

  Heb je een vraag of specifieke wens? Hieronder kun je je voorkeuren aangeven en eventueel kort toelichten. Je kunt hier ook aangeven welk budget je uit wilt trekken voor extra excursies of activiteiten.

  Hotel keuze

  Voor dit reisblok hebben wij In Beijing gekozen voor overnachting in sfeervol Guesthouse dat heel centraal inde stad ligt. Wij kiezen de overnachtingen met de grootste zorg, voor een optimale reisbeleving. 

  Onze keuze: 

  Impressie Happy Dragon Guesthouse

  Wens je een ander type overnachting (comfortabeler, luxer, specifiek, enz.)? Geef dat hieronder aan. Wii zijn altijd afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. Indien noodzakelijk bieden wij een vergelijkbaar of beter alternatief.

  Jouw keuze: 

  Onze werkwijze

  Wij zijn specialist in individuele rondreizen op maat en er van overtuigd dat wij een passende reis binnen jouw budget voor je samen kunnen stellen. Vaak is er meer mogelijk dan je verwacht en zijn er alternatieven. Daarom hebben wij er voor gekozen om niet bij alle opties en excursies een prijs te noemen. Op basis van je wensen en in overleg adviseren wij je over de mogelijkheden die het beste bij jou passen.

  Door de opties aan te vinken en je wensen te benoemen geef je ons wel een beter beeld van waar jullie voorkeuren en interesses liggen. Belangrijker is dat je zo concreet mogelijk aangeeft wat je reisbudget is. Dit kun je doen bij de afronding van je aanvraag voor je rondreis.

  Goed om te weten
  Het samenstellen van een reis op maat vergt veel aandacht en tijd. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen losse reisblokken of excursies te verkopen. Om jou een landarrangement te bieden waar wij volledig achter staan, hanteren wij een minimum omvang voor een boeking van 10 dagen / 9 nachten. Dit hoeft niet perse aaneengesloten te zijn. In het landarrangement zitten altijd minimaal twee onderdelen; vervoer, overnachting en/of excursies. Wij zijn een maatwerk specialist voor verre reizen en geen ticket- of boekingskantoor voor losse onderdelen.

  Boeking en prijzen
  Alle prijzen op onze website zijn een zou nauwkeurig mogelijke indicatie van de daadwerkelijke kosten. We doen dit om jou vooraf inzicht te geven om zo je reisbudget te kunnen bepalen, een reisroute voor jezelf uit te stippelen en teleurstellingen te voorkomen. Prijzen zijn echter altijd afhankelijk van wisselkoersen, seizoen en beschikbaarheid van b.v. hotelkamers. Aarzel niet om vrijblijvend een aanvraag te doen. Pas als je helemaal tevreden bent over ons reisvoorstel en de offerte boek je de reis. Tot die tijd zit je nergens aan vast. Eenmaal geboekt garanderen wij de prijs. Voor meer info over onze werkwijze en waar wij voor staan klik dan hier. Zie ook de reisvoorwaarden.

  Voeg toe aan je reis

  Heb je alle opties en mogelijkheden bekeken? Dan ben je klaar en kun je dit reisblok toevoegen aan het winkelmandje voor een vrijblijvende aanvraag van een reisvoorstel/offerte voor jouw China rondreis.