Join-in reizen

Join-in (groeps-) reis

Mango House Homestay

Gerard & Marian

Wij nodigen je uit met ons op ontdekkingsreis te gaan! Wanneer je een land op een andere manier en buiten de platgetreden paden wilt zien maar niet alles zelf wilt regelen is dit je kans. Zie het als een Travel Apart Together, een LAT maar dan anders. Gezamenlijk dingen ondernemen en toch je eigen ding kunnen doen om het bij een etentje met elkaar te kunnen delen. Wij verheugen ons er op!

Een unieke manier om individueel maar toch niet alleen te reizen. Join-in wil zeggen dat je samen met ons, Gerard & Marian van Mango Travel en maximaal acht andere reizigers een reis maakt en op onderdelen samen activiteiten onderneemt.

Inhoud reis

Als Mango Travel zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van individuele reizen op maat. Maar wij maken ook zelf regelmatig reizen om een land of gebied weer opnieuw te verkennen, zoals nu na de corona weer ‘up to date’ te zijn. Soms bieden wij deze reis aan om als Join-In deze reisbelevenissen met jou te delen.

Het reisschema staat vast, maar je hoeft niet de gehele reis te volgen. Je kunt zelf kiezen op welke dag je aanhaakt en wanneer jou reis eindigt. Het vervoer, de tours en de overnachtingen regelen wij. Maar dit kan op individuele wensen worden afgestemd. Wens je een bepaald hotel of wil je graag bepaalde activiteiten ondernemen zoals bijv. een kook workshop, safari, wandeling enz. dan ben je daar vrij in om dit met ons individueel af te stemmen los van de groep. De reisroute en de hoofdonderdelen zijn ingevuld maar verder ben je vrij, met de zekerheid van uitstekende begeleiding en medereizigers in de directe nabijheid.

Deelname

Je kiest voor minimaal 10 dagen om mee te reizen. De reisdagen voorafgaand of na de Join-in kun je zelf regelen, maar wij kunnen een individueel reisvoorstel op maat voor je samenstellen. Verder is de groep nooit groter dan 8 personen. De minimum groepsgrote is 4 deelnemers. Indien het minimum niet wordt gehaald kunnen wij de reis als individueel maatwerk aanbieden en is het vertrek gegarandeerd! In dit geval wordt de reis privé georganiseerd.

Voor meer informatie neem contact op.
AankomendeJoin-in reizen:

REISPERIODE

LAND

INFORMATIE

 

December 2022 Noord-India

Punjab & Rajasthan

N-India, Punjab & Rajasthan – 10 tot 30 Dagen

Een avontuurlijke India reis buiten de gebaande. Enkele van de highlights zijn de Gouden Tempel, op “audiëntie” bij de Dalai Lama in Little Tibet, Taj Mahal, Havelis en maharadja paleizen in Rajasthan, maar vooral lokale beleving. Reis is in december 2022. Alle top bestemmingen Noord India in één reis, Amritsar met ‘Golden Temple’, ‘Gouden driehoek’ met in Jaipur ‘Pink City’ het Amber fort, in Agra de Taj Mahal en niet te vergeten de ‘Toy train’ bij Shimla. Om zo maar een paar dingen te noemen. De echte highlight zit hem volgens ons in de grote afwisseling in culturen. De Sikh in het noorden, Boeddhistische monniken in Dharamsala ‘Little Tibet’ met de Dalai Lama, kleurrijke mensen in Rajasthan, bovenal de ‘Heilige koe’. Voor meer info zie: ‘Join-In groepsreis Noord-India & Rajasthan – 10 tot 30 dagen

 

Maart/April 2023 Zuid-India Zuid India – 14 tot 20 Dagen

Een reis door het zuiden van India met de mooiste tempelsteden, waaronder Madurai en Mahabalipuram in Tamil Nadu. Woon een traditionele ceremonie bij in de Meenakshi Tempel. Snuif het Frans koloniale verleden op in Pondichery en de Nederlandse VOC historie in Kochi.
Voor inspiratie zie ‘Highlights Zuid-India

 

April/Mei 2023 Noord-Peru Langs de kust naar Noor-Peru en Chachapoyaland –  14 tot 16 Dagen

Een avontuur buiten de gebaande paden met interessante archeologische sites van de Champayo en Moche cultuur. Eén van de absolute hoogtepunten van de reis is de oude stad Kuelap, ook wel ‘Machu Picchu van het noorden’ genoemd. Voor meer info zie: ‘Join-In groepsreis Noord Peru en Chachapoyaland – 16 dagen’

 

Mei 2023 Zuid-Peru Highlights Peru – 10 tot 16 Dagen

Alle klassieke highlights van Peru in een reis. Je ontdekt de natuurlijke schoonheid van het Andes gebergte, ziet de imposante Nazca lijnen en krijgt een inkijkje in de cultuur en ziel van Peru. Je bezoekt o.a. het wereldberoemde Machu Picchu, de Sacred Valley van de Inca’s, Colca Canyon, Nazca lines en het Titicacameer en veel meer. Voor inspiratie zie ‘Klassieke Peru reis

 

Juni / juli 2023 Zuid-China Cultuur, kleurrijke minderheden en rijstvelden –  10 tot 18 Dagen

Op deze reis door China staan je frisgroene rijstterrassen, authentieke dorpjes en een schilderachtig decor aan Karst-landschap te wachten. Een kennismaking met een bijzonder deel van China en eeuwenoude cultuur van de Dong, Yao en Zhuang (Long Hair) en andere kleurrijke minderheden. Voor inpiratie zie ‘Panda’s, rijstterrassen en kleurrijke minderheden‘.

 

 

Eerdere Join-In reizen